21. august 2019
En 52-årig mand kørte trosdag ind i siden på en politibil på Ringvejen i Køge. Foto: Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

En 52-årig mand kørte trosdag ind i siden på en politibil på Ringvejen i Køge. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hovsa: Fuld knallertkører smadrer ind i politibil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hovsa: Fuld knallertkører smadrer ind i politibil
Køge - 07. september 2018 kl. 12:21
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 52-årig mand blev sigtet for spirituskørsel på knallert, efter at han torsdag eftermiddag kørte ind i en politibil på Ringvejen i Køge. Det skriver DAGBLADET Køge.

Klokken 13.54 fattede en politipatrulje mistanke til en knallertkører, som de ønskede at lave en rutinemæssig kontrol af. I krydset ved Ringvejen og Tøxensvej viste patruljen stop-skiltet til knallertføreren. Men i stedet for at standse kiggede manden på patruljen og vinkede, hvorefter han satte farten op.

Patruljen kørte lidt længere frem til hjørnet af Zoffmannsvej og parkerede så patruljevognen på tværs af cykelstien for at afskære knallertens kørsel. Patruljen så i bakspejlet, at knallerten kørte langt tilbage på cykelstien i retning mod patruljebilen. Den ene betjent stod ud af bilen for at tage kontakt til knallertføreren, men manden kørte blot fortsat frem mod patruljebilen med uændret hastighed og lige ind patruljebilens bagende på højre side.

Patruljen mistænkte, at manden var påvirket af spiritus, fordi han lugtede af alkohol. Men manden var ikke i stand til at medvirke i en alkometertest. Han blev derfor anholdt og taget med til en udtagelse af blodprøve og herefter løsladt igen.

Han kan nu forvente en bøde for at have forårsaget færdselsuheldet, og hvis resultatet af blodprøven viser et for højt indhold af alkohol, vil han også få en bøde for spirituskørsel, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk