21. august 2019
Slotsmarkedet er de seneste år blevet en succes, selvom kommunen kun støtter med et mindre økonomisk beløb og slet ikke involverer medarbejderkræfter. Foto:  Hans-Jørgen Johansen
Slotsmarkedet er de seneste år blevet en succes, selvom kommunen kun støtter med et mindre økonomisk beløb og slet ikke involverer medarbejderkræfter. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slotsmarked har fået fornyet energi - mange nye stadeholdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slotsmarked har fået fornyet energi - mange nye stadeholdere
Fredensborg - 07. september 2018 kl. 12:01
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 8. september arrangeres et stort slotsmarked i Fredensborgs gader, og det bliver et slotsmarked med mange nye stadeholdere.

arrow Læs også: Se billederne: Slotsmarked i Fredensborg

Fredensborg Slotsmarked er blevet et fælles projekt under borgerforeningen med Tina Deichmann og Jeanette Andreasen som tovholdere, og det har skabt en fornyet energi, at så mange nye frivillige hjælper til.

- Sidste år følte vi os lidt alene i arbejdet, men nu har vi med borgerforeningens hjælp fået mange frivillige til at hjælpe os med at distribuere materiale og komme med forslag til stadeholdere. Det har gjort det sjovt, og det er blevet et fælles projekt for byen, fortæller Tina Deichmann og røber, at der er flere nye stadeholdere på årets slotsmarked.

Massagepuder sælges ét sted, og der kommer en smed, der laver ting af høj kvalitet. Slotsmarkedet satser også på flere stadeholdere, der sælger ting til haven. Lige netop i år kan Orangeriet ikke stille med ting fra haven ved Fredensborg Slot, men de er på igen næste år, forlyder det. Til børnene kommer Hesselrød Rideklub og laver ponyridning, og 4H haverne har klappedyr med - også et hit hos de yngste. En stor rollespilsklub lægger vejen forbi, og der er folkedansere, Helsingør Pigegarde og falke fra Falkonergården. Et mix af velkendte og nye ting, lyder det fra arrangørerne.

Dagen begynder klokken 10.00, hvor Helsingør Pigegarde åbner slotsmarkedet, og derefter taler borgmester Thomas Lykke Pedersen (S). I løbet af dagen er der mange aktiviteter, og man kan opleve falkene fra Falkonergården ved 12-tiden. Slotsmarkedet kan opleves i Jernbanegade.

arrow Billedserie: Slotsmarked er en hyldest til lokalhandlen
12. september 2016 kl. 05:00 Opdateret: kl. 11:17

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede