14. oktober 2019
Rikke Løhr Andersen er tilbage i Profil Optik i Høng. Nu som daglig leder. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Rikke Løhr Andersen er tilbage i Profil Optik i Høng. Nu som daglig leder. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rikke er tilbage, nu som daglig leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rikke er tilbage, nu som daglig leder
Ugebladet Vestsjælland - 08. september 2018 kl. 11:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Job: Efter et smut til Slagelse er Rikke Løhr Andersen nu tilbage i Profil Optik i Høng Centret. Nu som daglig leder.

Af Charlotte Koefoed

Høng: Profil Optik fik sidst i august ny daglig leder, men personale og kunder behøver ikke anstrenge sig ret meget for at huske det nye navn, for det er mangeårige ansatte, Rikke Løhr Andersen, der er tilbage i butikken.

- Jeg havde en afstikker til Slagelse et halvt års tid, men er nu tilbage igen, da stillingen som daglige leder blev ledig. Jeg havde lyst til at prøve kræfter med den del også, så jeg slog til og startede den 27. august, smiler Rikke bredt.

Rikke Løhr Andersen stammer fra Rødover, hvor hun oprindeligt tog en uddannelse som blomsterdekoratør, men hun fandt hurtigt ud af, at hun ville skifte karriere og tog uddannelsen til optiker.

Efter et par år som optiker forskellige steder på Sjælland, rykkede familien i 1998 teltpælene op og flyttede til Høng, hvor Rikkes mand, tandlæge Erling Timann Jensen, et par år forinden havde købt klinik.

Rikke Løhr Andersen har været ansat som optiker i Profil Optik i 13 år, afbrudt af tre barselsperioder, og er nu tilbage i butikken som optiker og daglig leder.

- Vi er et rigtig godt team hernede og kender hinanden rigtig godt, så vi glæder og til at yde den gode service og det høje kvalitetsniveau, vores kunder er vant til og kender os på, siger Rikke Løhr Andersen.

De øvrige ansatte i Profil Optik er Tine Kjær og Emil Petersen, begge salgs- og kunderådgivere og optiker Pernille Genkel.

Næste begivenhed i Profil Optik er den 4. og 5. oktober, hvor synsekspert Jacob Klittegaard fra Profil Optik kommer ned i butikken og giver gratis synstest og tester øjets sundhedstilstand.

Samtidig er der gode tilbud på briller.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk