21. august 2019
Merethe Boel Olsen åbner gårdbutikken »Carl & Marie« den 15. september. Foto: Merete Jensen
gallery icon

Se billedserie

Merethe Boel Olsen åbner gårdbutikken »Carl & Marie« den 15. september. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Carl & Marie« - den lillebitte gårdbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Carl & Marie« - den lillebitte gårdbutik
Sorø - 06. september 2018 kl. 15:36
Af Merete Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ny, lille og lækker gårdbutik ser snart dagens lys i Fjenneslev. »Carl & Marie« oser af velduftende lækkerier. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Der er en sand dufteksplosion, når man træder ind ad døren til Merethe Boel Olsens nyetablerede gårdbutik, »Carl & Marie«, på gården Eliaslund i Fjenneslev.

På kun seks kvadratmeter har den selvstændige bogholder skabt et åndehul, et sansemæssigt »helle«, hvor de engelsk inspirerede luksusprodukter næsten tigger om at blive taget med hjem.

- Jeg har altid haft en drøm om at få min egen gårdbutik, og nogen gange skal man turde tøjle tvivlen og springe ud i det. Men ét eller andet sted er det da angstprovokerende ikke at vide på forhånd, om andre synes lige så godt om produkterne, som jeg gør, siger Merethe Boel Olsen, der er uddannet kontorassistent og indehaver af »Boel Solutions«.

Hendes virksomhed - som yder alle mulige former for regnskabsassistance, har hun 1. oktober haft i ti år. En mærkedag, som hun dog ikke gør synderligt meget ud af - hvis man ser bort fra, at hun åbner en gårdbutik.

Og selvom den lille gårdbutik kvadratmetermæssigt ikke syner af meget, så præsenterer de mange produkter fra Michel Design Works sig på allerbedste vis. Der er sæber, skumsæber, lotions, showergel, duftlys - lavet af sojavoks, servietter, ure, paraplyer, puder, grydelapper samt smukke kort fra Carol Wilson Fine Arts og meget, meget mere. En perfekt kombination til eksempelvis en værtindegave eller blot ren selvforkælelse.

Udvidelsesmuligheder
- Gårdbutikken er opkaldt efter min mands bedsteforældre som har boet på gården. De er også repræsenteret på et par billeder i butikken. Faktisk er min mand, Henrik, femte generation på stedet, siger Merethe Boel Olsen, inden hun smilende fortsætter:

- Det er jo indlysende, hvorfor jeg kalder gårdbutikken for »den lillebitte gårdbutik«. Men hvis det bliver en succes, så er der mulighed for at udvide butikken i én af gårdens længer. Min mand er allerede advaret, siger hun og slår en perlende latter op.

At det lige skulle blive produkterne fra Michel Design Works, var lidt af en tilfældighed.

- Jamen, jeg fik ved et tilfælde købt skumsæber, og da de var brugt op, var det svært at finde en forhandler. Jeg gik derfor på distributørens hjemmeside og spurgte, om jeg selv kunne blive forhandler, da jeg i forvejen er registreret som virksomhed. Det fik jeg lov til, og så var der jo ingen vej tilbage, siger hun.

Gårdbutikken åbner den 15. september klokken 10.00, hvor der bydes på en kop kaffe og et stykke kage.

Indtil videre holder Carl & Marie åbent hver onsdag fra klokken 17 til 20 samt lørdag og søndag fra klokken 10 til 14.

- Jeg håber, at kunderne nyder at handle i en fysisk butik, hvor jeg kan rådgive dem omkring deres køb og lave smagfulde gaveindpakninger. På sigt kan det være, at jeg udvider med en webshop. Domænet ér købt, siger hun.

Hvis man vil holde sig ajour med gårdbutikkens sortiment og åbningstider, kan man klikke ind på »Carl & Marie« på Facebook.

Carl & Marie finder man på Eliaslund, Brohusevej 9 i Fjenneslev.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk