24. august 2019
Roskilde Badet skærer i åbningstiden fredag aften. Til gengæld bliver der færre lukkedage, så der bliver bedre mulighed for at komme  i svømmehallen på de dage, hvor de fleste har fri.
Roskilde Badet skærer i åbningstiden fredag aften. Til gengæld bliver der færre lukkedage, så der bliver bedre mulighed for at komme i svømmehallen på de dage, hvor de fleste har fri.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt tider i Roskilde Badet: Lang fredag byttes ud med færre lukkedage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt tider i Roskilde Badet: Lang fredag byttes ud med færre lukkedage
Roskilde - 06. september 2018 kl. 18:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens vi venter på det nye Roskilde Bad, har kultur- og idrætsudvalget skruet fuldt op for at kunne bruge den eksisterende svømmehal. Indtil nybyggeriet er klar, vil den gamle hal kun være lukket 25. og 26. december og 1. januar.

- Vi kan godt kalde det et plaster på såret, men det er også generelt en tilpasning af vores åbningstider i forhold til brugernes ønske om at kunne anvende Roskilde Badet på de tidspunkter, hvor de har fri, siger formand for kultur- og idrætsudvalget, Claus Larsen (S).

Indtil nu har badet haft 14 planlagte lukkedage om året, men har samtidig kunnet se, at der er et begrænset antal brugere mellem klokken 19-21.

- Derfor har vi i udvalget besluttet at nedsætte åbningstiden, så der om fredagen ikke længere bliver lukket klokken 21, men klokken 19, og så i stedet udvide, så der bliver mulighed for at svømme 262 dage om året, siger Claus Larsen.

Ændringen giver også plads til en række særarrangementer i og uden for normal åbningstid, fx poolparty for 5.-6. klasser, spildansk, julehygge, påskeægjagt, Valentins dag, halloween og store foreningsdag.

Åbningstiderne i Roskilde Badet er i dag opdelt i en lav- og højsæson og skoleferie, alle med forskellige åbningstider. Fremover bliver det sådan, at der kun er »normalt åbent« og »ferieåbent«.

Normalt åbent vil være mandag-torsdag klokken 6.30-7.50 og klokken 13-21, hvilket er uændret.

Fredagens åbningstider bliver klokken 6.30-7.50 og klokken 13-19.

- Der kommer de nævnte temaarrangementer hver fjerde fredag, hvilket erstatter de lange fredage fra klokken 19-21, siger Claus Larsen.

I weekenderne kan man svømme klokken 7.30-19.00 mod tidligere fra klokken 7.30-21.

I ferierne vil der være åbent mandag-fredag klokken 6.30-7.50 og igen klokken 10-19. I weekender og på helligdage er det klokken 7.30- 15.30.

Åbningstiderne kommer til at gælde fra den 1. oktober frem til åbningen af det nye Roskilde Badet, som forventes at være i efteråret 2019.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk