18. februar 2019
Onsdag den 24. oktober er det igen tid til efterårets store bankoshow i Ravnsborghallen. Arkivfoto: jcj.
Onsdag den 24. oktober er det igen tid til efterårets store bankoshow i Ravnsborghallen. Arkivfoto: jcj.
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skal du med til efterårets store bankoshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skal du med til efterårets store bankoshow
LørdagsAvisen - 11. september 2018 kl. 07:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alle bankoentusiaster i Køge kan godt sætte kryds i kalenderen ud for datoen onsdag den 24. oktober.

Denne aften byder Køge Handel indenfor i Ravnsborghallen til efterårets store bankoshow.

Der er plads til 600 glade deltagere, så det er ikke for tidligt at købe billet, for der er som altid rift om pladserne.

Der er lagt op til en super sjov aften, med masser af flotte gaver fra byens erhverv og butikker.

Udover at banko er en hyggelig begivenhed, så er det også et vigtigt arrangement for Køge Handel og byen generelt, da hele overskuddet fra arrangementet går til aktiviteter i Køge, og særligt den smukke julebelysning i hele julemåneden.

Derfor glæder foreningens nye aktivitetschef Katja Jensen sig også til at byde alle - både børn og voksne - velkommen denne aften.

"Vi tilpasser selvfølgelig spillene, så alle kan følge med, både voksne og børn, nybegyndere og erfarne", siger hun med et smil.

Efterårs banko foregår som nævnt onsdag den 24. oktober og der er allerede åbnet for billetsalget. Billetter kan købes på Billetto eller hos VisitKøge, Vestergade 1 i Køge.

Lige som tidligere finder banko-aftenen sted i Ravnsborghallen og dørene åbnes kl. 17.30, hvor den næste time går med at få købt ekstra plader, lodsedler, skrabelodder og nøgler.

"Derudover skal mad- og kaffedepoterne også fyldes op, og her har vi et fantastisk samarbejde med Ravnsborghallen som sørger for at deltagerne ikke mangler noget. Ravnsborghallens personale står for det praktiske med opsætning af borde og stole samt oprydning bagefter - og uden dem ville aftenen slet ikke glide så godt som den gør", fortæller Katja Jensen.

Alle præmier er sponsoreret af lokale virksomheder og det er altid sjovt at se hvilke gevinster som høster mest glæde eller flest grin. Der er noget for enhver smag, det kan være vin, chokolade, smykker, tøj, gavekort og meget mere.

Der spilles 20 spil, ligesom der vil være amerikansk lotteri, og deltagerne kan også købe nøgler, hvoraf en passer til en postkasse hvori der befinder sig en særlig gevinst. Der bydes også på skrabelod med spændende præmier.

Indgangsbilletten indeholder tre bankoplader. pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk