26. august 2019
Mia Juul har åbnet ny frisørsalon på Vordingborgvej 3A.
Mia Juul har åbnet ny frisørsalon på Vordingborgvej 3A.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Miljøvenlig frisør flytter ind på Vordingborgvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Miljøvenlig frisør flytter ind på Vordingborgvej
LørdagsAvisen - 10. september 2018 kl. 07:35
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skal håret ordnes på den mest miljøvenlige måde, så er Frisør Mia Juul på Vordingborgvej 3A et besøg værd. Hun har netop slået dørene op til sin nye salon men har tidligere været selvstændig i en anden salon i Køgeområdet.

Salonen på Vordingborgvej 3A var indrettet i forvejen, så lokalerne var lige til at flytte ind i for den miljøbevidste frisør, der profilerer sig som en miljøvenlig frisør med økologiske stylingprodukter. Hun arbejder for eksempel med økologiske og biodynamiske stylingprodukter fra O-Way. Hun er stærkt engageret i økologi og spiser i øvrigt 100 procent økologisk mad, og nogle af de principper har hun altså overført til sin salon.

Desuden lægger hun vægt på at dygtiggøre sig gennem kurser. Et speciale hos Mia Juul er for eksempel farvning med farteknikken Balayge, som hun har taget en række kurser i. Hun fortsætter i øvrigt sit tilbud om børneklip en søndag hver måned i de nye rammer - se hendes Facebookside for datoer.

Åbningstiderne i den nye frisørsalon er klokken 8-16 de fleste dage og dertil kommer aften- og weekendåbent nogle dage - se hjemmesiden for detaljer. Mia Juul giver 10 procent rabat frem til 20. oktober. Dertil kommer 30 procent rabat på produkter fra O-Way og 25 procent rabat på produkter fra Davines.

Mia Juul åbnede sin nye salon i uge 35, da hun fik mulighed for at rykke ind i lokalerne tidligere end ventet. Hun holder reception 15. september klokken 12-16, og alt fra kaffe til vin er naturligvis økologisk.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk