26. august 2019
Ditte Skov er født og opvokset i Allerød og har mange års erfaring fra fitness-verdenen. Både som træner og i ledelsen.
gallery icon

Se billedserie

Ditte Skov er født og opvokset i Allerød og har mange års erfaring fra fitness-verdenen. Både som træner og i ledelsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der skal være fitness for alle i tomme gågade-lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der skal være fitness for alle i tomme gågade-lokaler
Allerød - 06. september 2018 kl. 05:55
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 10 tomme år kommer der nu igen liv i Irmas gamle forretning på M.D. Madsensvej 8. Til januar åbner The Club Fitness i lokalerne.

arrow Læs også: Se hvem der rykker ind i gågadens spøgelseslokale

»Noget til dig« har der stået på facaden i gågaden i fire uger. Og der har været mange spekulationer om, hvad der gemte sig bag den teaser. Onsdag blev sløret løftet. Lokalerne kommer fremover til at rumme The Club Fitness, en 1500 kvadratmeter stor og gennemført træningsklub med Ditte Skov i spidsen. Ditte Skov er født og opvokset i Allerød, hvor hun dog ikke længere bor. Men trods sine 36 år tager hun stadig hjem til tandlæge Mikkel Buchgreitz i Allerød, når bisserne skal efterses og hilser i samme anledning på de lokale, som hun kender fra sine ungdomsår.

Ditte Skov har i 16 år været en del af ledelsen i Sports Club, Fitness World og Energii, og hun har udfoldet sig på gulvet såvel som bag den administrative pult. Hun har været centerchef, personale- og konceptchef og en hård og vellidt træner gennem alle årene.

De sidste ni år har hun dog haft en drøm om at åbne sit eget, og lokalerne i Allerød har hele tiden spøgt i baghovedet. Rammerne var ideelle. Og det ideelle var, hvad Ditte Skov ønskede at opnå med sin nye klub. For The Club skal være den foretrukne træningsklub for alle. Det skal være et sted, hvor træningen er en oplevelse, man ser frem til, og ikke noget der skal overstås. Hvor omgivelserne er eksklusive, hvor træningsudbuddet er i top, hvor der er stor variation i holdplanerne, hvor bootcamps sammensættes efter kundernes behov, og hvor tætte relationer skabes og spirer.

- Jeg ønsker, sammen med mit team, at forkæle vores medlemmer med udsøgte badefaciliteter, særprægede sale, lækre træningsområder og det bedste udstyr på markedet. Det skal være en total-oplevelse for både krop og sjæl at komme i klubben, siger Ditte Skov, som ønsker, at der både skal være plads til de, der ikke tidligere har færdedes i et træningsmiljø såvel som de habile og kræsne udøvere.

- Folk i alle aldre, fra nyfødte med deres mødre, til juniorer og seniorer. Alle skal tilgodeses, aktiveres og omfavnes af de bedste i branchen, siger Ditte Skov.

Og dem kender hun. En af dem er Maria Bresson, der skal assistere i driften, med det administrative og undervise. Maria Bresson har ekspertise i at udvikle nye og spændende holdkoncepter og har arbejdet for både Powerhouse, Fitness World, Helse-kompagniet, Fitness DK og Energii.

- Jeg går efter at sammensætte et professionelt og erfarent voksen-team med flere relevante uddannelser, og som forstår fysikken til bunds. For mig er det vigtigt, at Klubben kendetegnes ved kvalitet, nærvær, hygge og ikke mindst en god kop kaffe, siger Ditte Skov, der glæder sig til at byde alle velkomne i det nye år.

Forventningen er, at hun og holdet er klar til at tage imod i begyndelsen af januar, da en ombygning nu er i fuld gang.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede