22. august 2019
Politigården var lukket i et par timer. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Politigården var lukket i et par timer. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politigården lukket af bomber og håndgranater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politigården lukket af bomber og håndgranater
Roskilde - 05. september 2018 kl. 10:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var bestemt ikke ufarligt, da en 47-årig mand fra Kirke-Hyllinge tirsdag ved 19-tifden dukkede op på politigården i Roskilde med effekter, som han syntes, politiet burde tage sig af.

Effekterne havde været en del af et dødsbo, som han var ved at rydde op i, og da politiet kiggede nærmere i kasserne, kunne det konstateres, at der ud over et ufarligt luftgevær også var håndgranater, røghåndbomber, diverse detonatorer, ammunition og signalpatroner.

Da der ikke kunne udelukkes en vis ustabilitet i de indleverede effekter, besluttede politiet at lukke for publikumsbetjening på politistationen, fjerne personalet fra de nærmeste kontorer og tilkalde Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste, som kunne fjerne og destruere de indleverede våbendele.

Ved 21-tiden var det igen sikkert at være både ansat og kunde hos politiet, da effekterne var blevet fjernet af forsvaret.

I lignende sager opfordrer politiet borgerne til at kontakte politiet for råd og vejledning om forholdsordre, hvis større og måske farlige/ustabile våbenfund gøres. Borgerne bør i første omgang til at lade effekter ligge på findestedet for egen sikkerheds skyld, indtil politiet og måske Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste har kigget nærmere på effekterne og taget beslutning om, hvordan tingene kan fjernes sikkerhedsmæssigt mest forsvarligt fra findestedet.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk