12. november 2018
Pia Olsen Dyhr (tv.) og Anni Matthiesen (th) deltog aktivt i 6. klassernes bevægelsesstaretgo på engelsk, hvor man kun kunne vinde over modstanderen, hvis verbet havde den rette bøjning.  Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Pia Olsen Dyhr (tv.) og Anni Matthiesen (th) deltog aktivt i 6. klassernes bevægelsesstaretgo på engelsk, hvor man kun kunne vinde over modstanderen, hvis verbet havde den rette bøjning. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Langt fra Borgen besøgte lokal skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langt fra Borgen besøgte lokal skole
Furesø - 05. september 2018 kl. 12:48
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skolebørnene på Lille Værløse Skole blev i mandags budt velkommen til fællesmøde på Skoletorvet af studieværten Ask Rostrup, som havde folketingspolitikerne Pia Olsen Dyhr (SF) og Anni Matthiesen (V) med.

Det skete i forbindelse med en optagelse af DRs politiske magasin Langt fra Borgen.

- Temaet var Folkeskolereformens mulighed for lange eller korte skoledage, fortæller skoleleder Peter Thomsen.

I den sammenhæng repræsenterede Lille Værløse Skole den lange skoledage, og de muligheder det medfører. Skolens 6. klasser har således skoledag til klokken 15.10 to gange ugentligt. En skole i Espergærde repræsenterede den korte skoledag.

- Folketingspolitikerne skulle prøve nogen af de ting, som vi har sat i gang efter skolereformen. Vi viste dem to eksempler på bevægelse. Den ene i forbindelse med fællesmødet, og den anden var bevægelsesstratego på engelsk, forklarer Peter Thomsen.

Ask Rostrup interviewede desuden et par skolebørn og deres lærer Charlotte Holtermann, som er kommunalbestyrelsemedlem og regionsrådsmedlem for Socialdemokratiet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk