20. november 2018
foto til advertorial gymnasieelever
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt værktøj vil hjælpe gymnasieelever med deres afleveringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt værktøj vil hjælpe gymnasieelever med deres afleveringer

Betalt indhold:

Hvert år bliver der afleveret over 4.000.000 millioner afleveringer i gymnasiet. Og hver uge sidder flere tusinde gymnasieelever og kæmper med en ny gymnasieaflevering. Uanset om faget er matematik, virksomhedsøkonomi eller fysik, så kan nogle af disse afleveringer virke uoverskuelige, og man kan som elev have svært ved at vurdere, hvor man skal starte og slutte.

Inspo hedder det nye værktøj, der har til formål at vidensdele og præsentere gode eksempler på, hvordan man bør udarbejde og løse den pågældende aflevering man arbejder med. Man kan sammenligne Inspo med et online bibliotek, hvor man som elev kan få adgang til flere tusinde opgaver og afleveringer, der allerede er blevet vurderet af en gymnasielærer.

Hvis man f.eks. sidder og arbejder med H.C Andersen og skal aflevere en analyse af værket: ”De røde sko”, så kan man besøge Inspo og bruge hjemmesidens søgefunktion til at finde en færdigversion af en analyse af f.ek.s ”De røde sko”. Herefter kan man blive inspireret til, hvordan man bør udarbejde analysen. Ved at få adgang til et færdigt eksemplar, kan man blive klogere på, hvordan det ideelle sprog, opbygningen og udtrykket skal se ud.

De færdige eksempler har kun karakteren 10 eller 12, så man på den måde ved, at opgavens faglige kvalitet er i top.

Hvis man ønsker at få adgang til en af opgaverne, kræver det, at man selv donerer en af sine egne færdiglavet opgaver. Selve byttesystemet fungerer nemt og upåklageligt. I modsætning til andre lignende værktøjer på markedet, så er det gratis at bruge værktøjet, i mod at du selv giver dine opgaver videre til den næste generation af gymnasieelever. Inspo er skabt af gymnasielever til gymnasieelever.

Database fyldt med inspiration

Ideen til Inspo blev skabt af tre tidligere gymnasiekammerater, der følte, at der manglede en database med gamle gymnasieopgaver med det formål at inspirere og dygtiggøre den næste generation af gymnasieelever.

Med tidligere erfaring indenfor online markedsføring & digitalt design gik de tre studiekammerater sammen for at skabe gymnasieelevernes foretrukne opgavedatabase.

Det er ikke kun afleveringer som du kan finde på Inspo, du har også mulighed for at finde et bredt udvalg af noter. På hjemmesiden finder du noter indenfor de fleste fag, alt fra Biologi til international økonomi. Noterne er oplagte at anvende i forbindelse med undervisningstimen eller til eksamen, hvor du har behov for at få et overblik over emnerne i de pågældende fag.

På inspo er der samlet et solidt udvalg af gennemarbejdet og fyldestgørende noter.

Betalt indhold