14. oktober 2019
Den 69-årige mand drev virksomheden med base i Vallensbæk. Nu er han blevet idømt to års fængsel ved Retten i Glostrup.
Den 69-årige mand drev virksomheden med base i Vallensbæk. Nu er han blevet idømt to års fængsel ved Retten i Glostrup.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skattesvig: 69-årig skal to år i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skattesvig: 69-årig skal to år i fængsel
Sydkysten - 03. september 2018 kl. 13:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Retten i Glostrup har i dag idømt en 69-årig mand to års fængsel og udvisning af Danmark i 12 år. Dommen er for groft moms- og skattesvig begået med udgangspunkt i mandens transport- og distributionsvirksomhed i Vallensbæk. Han blev samtidig idømt en tillægsbøde på 4.084.805 kr., skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Den 69-årige blev dømt for at have angivet for lidt i moms og for at have taget fradrag for en række fakturaer, som reelt var uden realitet. Fakturaerne fremstod som om virksomheden havde anvendt tre underleverandører til at køre for sig. Fakturaerne var af både SKAT, landsskatteretten og civilretten i Glostrup dømt til at være uden realitet, idet der bl.a. ikke var pengeoverførsler mellem virksomhederne eller overført pengebeløb mellem virksomhederne, der svarede til fakturabeløbene.

- Sagen har været længe undervejs, da den er blevet behandlet af en række instanser undervej, men jeg er ganske tilfreds med, at der nu er sat et foreløbigt og markant punktum, siger specialanklager Helene Yde Herborg.

Den 69-årige ankede dommen på stedet.