23. januar 2019
Tekst 1 - Pandacig - Vape4you [SN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere danskere bruger e-cigaretter som et rygestopmiddel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere danskere bruger e-cigaretter som et rygestopmiddel

I dag er der mange danskere, der ønsker at lægge cigaretterne på hylden. De fleste søger hjælp i en form for rygestopmiddel. Mange tror, at der udelukkende er mulighed for at benytte sig af tyggegummi, plastre og deslige. Det er dog ikke sandt, eftersom der ligeledes er mulighed for at benytte sig af en e-cigaret.

Det er ikke uden grund, at der er mange, der har taget e-cigaretten til sig. Det er en god erstatning for de almindelige cigaretter. Det er markant sundere og samtidig bærer det mange fordele med sig, du ikke får ved at benytte dig af øvrige rygestopmidler. Derfor bliver flere andre rygestopmidler også nedprioriteret.

Mange værdsætter den fortsat eksisterende følelse af rygning

For mange handler det om, at de ikke kommer til at savne følelsen af at ryge. Når du damper på en hvilken som helst e-cigaret, vil det føles som om at inhalere røg fra en cigaret. Samtidig vil du også ligeledes kunne gå med dine kolleger, venner og festgæster ud, når de skal ud, hvorfor det sociale aspekt heller ikke halter.

Det er også som følge af dette, at der er mange kunder hos netbutikker som Pandacig.dk og Vape4you.dk, der investerer i e-cigaretter for at etablere en sundere livsstil. Er det også dette, der ligger til grund for dit køb, så har du heldigvis utallige muligheder for at erhverve en e-cigaret, der harmonerer med dine ønsker.

Damp er ikke nær så skadeligt som røg

Hvis du har intentioner om, at udskifte cigaretterne med en e-cigaret, så bør du være opmærksom på, at damp ikke er nær så skadeligt som røg. Det er den hovedsagelige årsag til, at det fungerer som et yderst fornemt rygestopmiddel, der kan være din genvej til en sundere livsstil, der ikke er præget af skadelig røg.

Samtidig har du også mulighed for selv at bestemme smagen af dampen. Det er nemlig damp, der kommer fra fordampet væske, der kaldes e-væske. I denne forbindelse har du mulighed for at vælge blandt et væld af smagsvarianter, der byder på alt fra mentol til vandmelon. Derfor er der bestemt også en smag for dig.

Der er mange fordele forbundet med e-cigaretter som et rygestopmiddel. Som følge af dette, så oplever de fleste en større succes ved brug af en e-cigaret som rygestopmiddel frem for en anden løsning, som f.eks. plaster, tyggegummi eller piller med et indhold af nikotin, som også kan virke afvænnende fra røgen.