18. februar 2019
I maj 2013 forlod Nordsjællands Politis færdsels- og hundeafdeling Hørsholm og flyttede til Hillerød. Samtidig blev politistationen i Hørsholm lukket. Nu flytter de to afdelinger igen. Denne 

gang til Frederikssund. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

I maj 2013 forlod Nordsjællands Politis færdsels- og hundeafdeling Hørsholm og flyttede til Hillerød. Samtidig blev politistationen i Hørsholm lukket. Nu flytter de to afdelinger igen. Denne gang til Frederikssund. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uroen ulmer i politiet: Betjente er bekymrede for kontakten til borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uroen ulmer i politiet: Betjente er bekymrede for kontakten til borgerne
Opdateret 06. september 2018 kl. 04:55
Nordsjælland - 05. september 2018 kl. 04:00
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi er ved at lukke sig om sig selv.

Den almindelige kontakt mellem borgerne og politiet er blevet betydeligt mindre de seneste år, og samtidig er åbningstiderne på politistationerne i Nordsjælland i dag de korteste på hele Sjælland.

Sådan lyder nogle af kritikpunkterne fra en lang række politifolk, Frederiksborg Amts Avis har talt med den seneste tid.

Og det bliver ikke bedre, selvom Nordsjællands Politi her fra mandag den 3. september, gennemfører en større omorganisering:

arrow Læs også: Politidirektør afviser kritik fra politifolk

- Nærpolitiet og det tætte forhold og ikke mindst kendskab til lokalmiljøet er væk. Det er ikke mange år siden, at der var politistationer i mange mindre byer, og lokale politibetjente patruljerede på gader og stræder og brugte tid på at tale med borgerne. Det gav tryghed. I dag er det nærmeste, mange kommer på politiet, når de passerer en af vores fotovogne, lyder det blandt andet fra en politimand, lyder det fra en politimand, der ligesom sine kolleger ønsker at være anonym, fordi han frygter at blive fyret.

Fællestillidsmand i Nordsjællands Politi, Lars Jensen, bekræfter, at en lang række politifolk også har kontaktet ham med dybe frustrationer i forbindelse med den seneste omorganisering.

Politidirektør Jens-Christian Bülow afviser dog kritikken. Til Frederiksborg Amts Avis siger han:

- Når vi gennemfører en omorganisering, så er det for at styrke forebyggelsesindsatsen, sikre mere ro til efterforskning samt forbedre sagsbehandlingen og balancen i hverdagen for medarbejderne.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag...

arrow Fællestillidsmand bekræfter uro i politiet
03. september 2018 kl. 10:01 Opdateret: kl. 16:10
arrow Kritik: Forhold mellem borgere og politi ødelagt
03. september 2018 kl. 06:14 Opdateret: kl. 15:59

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk