21. august 2019
Raklevs træner Morten Nielsen var utilfreds med sit eget holds præstation og særdeles skuffet over at tabe i overtiden, da Gørslev lørdag vandt 2-1 i Raklev.
Raklevs træner Morten Nielsen var utilfreds med sit eget holds præstation og særdeles skuffet over at tabe i overtiden, da Gørslev lørdag vandt 2-1 i Raklev.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gørslev snød Raklev til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gørslev snød Raklev til sidst
Lokalsport Nordvestnyt - 01. september 2018 kl. 19:10
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev mere end bare hvisket om tyveri, da Gørslev i fire minutters overtid scorede sejrsmålet ude mod Raklev i serie 1-kampen lørdag.

Gørslev vandt kampen med 2-1 over et Raklev-hold, der ifølge træner Morten Nielsen ikke spillede op til normal standard. Alligevel dominerede Raklev fra start til slut.

Raklev havde masser af afslutninger, men kvaliteten lod til gengæld noget tilbage at ønske. Og så kunne gæsternes store angriber Nicklas Bust i stedet bringe dem foran efter lidt klumpspil og tilfældigheder efter et indlæg en halv time inde i kampen.

Raklev fortsatte med både at dominere og afslutte uskarpt, men 10 minutter før tid lykkedes det at udligne til 1-1. En stærkt spillende Tom Petersen headede et indlæg fra Martin Jensen på stolpen, og Mark Berthelsen sendte riposten i mål.

Men det var ikke Raklevs dag, og i fire minutters overtid forsømte Alek Bakalarz i to omgange at sparke bolden væk, og så scorede Nicklas Bust i stedet sit andet mål til slutresultatet 1-2.