21. februar 2019
En 26-årig mand omkom lørdag morgen i en tragisk motorvejsulykke ved Avedøre.
En 26-årig mand omkom lørdag morgen i en tragisk motorvejsulykke ved Avedøre.
Foto: ThinkFoto.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand fundet som stjal bil inden dødsulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand fundet som stjal bil inden dødsulykke
Vestegnen - 01. september 2018 kl. 14:05
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi har anholdt en 26-årig mand, som inden en voldsom dødsulykke på Køge Bugt Motorvejen i Hvidovre/Brøndby, kørte galt og derefter stjal en bil fra en person, som ville hjælpe ham.

arrow Læs også: Ung mand i hjælpende bil omkommet i bizar ulykke

Den 26-årige mand er blevet sigtet for biltyveri, kørsel i narko/spirituspåvirket tilstand, kørsel uden førerret og at flygte fra uheldsstedet, oplyser vagtchef Peter Grønbek fra Vestegnens Politi.

Den 26-årige mand vil dog ikke blive stillet for en dommer med krav om varetægtsfængsling, oplyser vagtchefen.

- Han er ikke direkte involveret i den efterfølgende ulykke, og derfor er der ikke grundlag for at kunne få ham varetægtsfængslet, fortæller vagtchef Peter Grønbek. Den 26-årige vil derfor blive løsladt efter afhøringen hos politiet.

Ulykken skete ved 05-tiden lørdag morgen lige efter det sted, hvor Amagermotorvejen fletter ud i Køge Bugt Motorvejen og Motorring 3 - det såkaldte motorvejskryds Avedøre.

Den 26-årige kørte på Køge Bugt Motorvejen galt i sin bil i et solouheld, og kom til at holde i vognbanen ud mod midterrabatten. En anden bilist stoppede i nødsporet for at hjælpe den 26-årige - men den 26-årige stjal bare bilen og kørte væk fra stedet.

Tilbage står den hjælpsomme bilist i nødsporet - mens den 26-åriges bil fortsat holder ude på motorvejen. Dette scenarie får en anden bil til at standse op for at hjælpe. I den sidder en 26-årig mand som passager, og han stiger ud af bilen.

Det tragiske sker kort efter. To andre biler kommer kørende fra Amagermotorvejen og ind på Køge Bugt Motorvejen, og for at undvige den forulykkede bil, kommer den ene bil ud i nødsporet, og enten rammer den holdende bil, som den 26-årige passager havde siddet i, så den bliver skubbet frem mod den 26-årige, eller også rammer den manden direkte.
kollisionen er i hvert fald så kraftig, at den 26-årige mand dør af sine kvæstelser.

Der var tale om en alvorligt og kompliceret ulykke, og motorvejen var lukket i tre timer, mens redningsmand og politi arbejdede på stedet. Også en bilinspektør var tilkaldt for at foretage undersøgelser i et forsøg på at finde ud af, hvad der skete.

Ingen andre er på nuværende tidspunkt blevet sigtet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk