16. februar 2019
Superliga: FC Nordsjælland - AC Horsens på Right To Dream Park i Farum, søndag den 26. august 2018.. (Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)
Superliga: FC Nordsjælland - AC Horsens på Right To Dream Park i Farum, søndag den 26. august 2018.. (Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cheftræner vil se reaktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cheftræner vil se reaktion
Sport FAA - 02. september 2018 kl. 08:01
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg var bare »pissed« efter den kamp.

Skulle man ikke lige være med på, hvad det engelske udtryk, FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulman bruger om sin egen sindstilstand efter søndagens nederlag til AC Horsens, så kan det bedst oversættes med »skide sur«.

Og det var han. Mest fordi FC Nordsjælland i hele kampen mod AC Horsens havde meget svært ved at lige det FC Nordsjælland-hold, der har jongleret både Superliga og kvalifikation til Europa League indtil videre i dette efterår. Man så ganske enkelt tynde, små og taktisk overmatchet ud.

- Det var under niveau, og derfor skal alle stramme op og sørge for at få leveret, når vi spiller de kampe, siger Kasper Hjulmand, der med »alle« ikke kun mener spillerne, men alle rundt på og omkring holdet.

- Der skal tages ansvar i situationerne, og vi har snakket om, hvor det kommer fra, og hvordan de skal tage fat i sig selv og hinanden, når vi kan mærke, at det bliver svært på banen.

- Men jeg var bare sur efter den kamp. Og vi skal også se en reaktion på det. Vi kommer til at tabe flere kampe, men vi skal godt nok have et andet udtryk end det, vi havde mod Horsens.

Det skal så helst være tilbage til kampen mod OB, der op til denne sæson skiftede cheftræner fra Kent Nielsen til Jakob Michelsen, men den tidligere succestræner i Sønderjyske har indtil videre kun ført OB til sejr en enkelt gang i syv forsøg.

Det var til gengæld det seneste mod Vejle, som man slog 2-0. Og Kasper Hjulmand mener da også, at OB har mere at byde på, end fynboerne har vist indtil videre.

- Jeg synes, OB har været gode - også før deres sejr mod Vejle. De har haft et godt udtryk, og rent statistisk har de spillet til flere point, end de har fået. De arbejder med intensitet, og de har haft mange afslutninger i deres kampe, siger han.

- Jeg er sikker på, de kommer til at klatre i denne her sæson.

Men det skal så helst ikke være søndag i Odense, at den tur opad for alvor tager fart.

- Vi får vores at se til. Men vi kan også godt få flyttet rundt på dem. Men vi skal i hvert fald spille op til vores bedste for at få noget ud af det.