18. februar 2019
Daginstitutionen skal udgøre nogle bedre og mere tidssvarende rammer for den nuværende daginstitution Lindebo, og den kommer derfor til at rumme både nuværende og kommende børn og personale.
Daginstitutionen skal udgøre nogle bedre og mere tidssvarende rammer for den nuværende daginstitution Lindebo, og den kommer derfor til at rumme både nuværende og kommende børn og personale.
Foto: Santiago Nunez
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havdrup-daginstitution sendes i udbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havdrup-daginstitution sendes i udbud
Sydkysten - 03. september 2018 kl. 05:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børneboomet fortsætter i Solrød Kommune, og nu sender kommunen byggeriet af en moderne og rummelig daginstitution i Havdrup Vest i udbud.

Daginstitutionen, som byrådet har sat omkring 33 mio. kr. af til, skal udgøre nogle bedre og mere tidssvarende rammer for den nuværende daginstitution Lindebo, og den kommer derfor til at rumme både nuværende og kommende børn og personale.

Overskriften på Havdrups kommende daginstitution er "Det eventyrlige og moderne børnehus". Det er en overskrift, der er blevet til på baggrund af flere forskellige workshops med forældre og personale, hvor ønsker og behov til de nye rammer er blevet drøftet.

- Det nye børnehus skal være både fremadskuende, innovativt, rummelig og tryghedsskabende, og vi har tårnhøje forventninger til kvaliteten både i forhold til det pædagogiske udfoldelsesrum, æstetik og materialebrug, siger Kim Sunesen (V), formand for Familie- og uddannelsesudvalget.

Udbudsperioden løber frem til oktober, hvorefter et bedømmelsesudvalg, som inkluderer både forældre og medarbejdere, skal tage stilling til de forskellige forslag.

Den nye daginstitution i Havdrup Vest forventes at stå færdig i februar 2020.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk