18. februar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Respekt for lov og ret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Respekt for lov og ret
Debat Faxe - 30. august 2018 kl. 10:34
Af Eli Jacobi Nielsen Prins Buris Vej 19, Karise Gruppeformand, DF Faxe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dansk Folkeparti i Faxe Kommune påpegede i en meddelelse forleden det indlysende princip om enhver suveræn stats ret til at forsvare sit territorium, herunder at anvende den fornødne magt til at afvise ulovlig indtrængen ved grænserne. Denne holdning står vi naturligvis fortsat ved.

Det er særdeles bekymrende at en ellers intelligent "Social Konservativ i Faxe Kommune" i et indlæg onsdag 29. august vælger at fordreje dette til en opfordring til drab på mennesker i nød. Nuvel, overdrivelse fremmer forståelsen, og dermed følger muligheden for at pudse godhedens emotionelle glorie, samtidig med at de reelle problemer i verden af i dag ignoreres.

Det er vældig smukt og idealistisk at tale om det enkelte menneskes ret til at handle i overensstemmelse med sin tro og ønsket om et bedre liv, men denne ret kan aldrig indbefatte retten til voldelige angreb på grænsehegn til andre lande.

Der er megen nød i Afrika, størstedelen selvforskyldt pga. en ukontrolleret befolkningstilvækst som man ikke er i stand til at brødføde. At man derfor ønsker at søge mod andre græsgange er forståeligt, men det må ske på legal vis, f.eks. gennem FNs flygtningelejre, eller ved at søge opholdstilladelse i et Europæisk land - kriteriet for at komme ind i Europa må ikke være evnen til at forcere et bevogtet grænsehegn!

Det ville være klædeligt om Anders Guldhammer forholdt sig til det reelle indhold i DF's meddelelse, og til forholdene i den virkelige verden!