16. februar 2019
Dennis Fønsskov fylder 50 år, hans firma er flyttet til nyt domicil - og på fredag er der åbent hus
Dennis Fønsskov fylder 50 år, hans firma er flyttet til nyt domicil - og på fredag er der åbent hus
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt domicil og 50 års fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt domicil og 50 års fødselsdag
Haslev-Faxe Posten - 04. september 2018 kl. 07:33
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Murerfirmaet Fønsskov & Hansen: ,,Til salg" står der på Islandsgade 2 i Haslev. Jamen er murerfirmaet så lukket, har flere spurgt. Nej, det er ikke lukket - tværtimod.

Fønsskov & Hansen lever i bedste velgående, og er netop flyttet ind i nye og større lokaler på Islandsgade 23 - altså bare lidt længere oppe ad vejen, og Dennis Fønsskov, der ejer murerfirmaet, er sammen med hans kone Pia Hansen ved at bygge hus et andet sted i Haslev.

Det var i foråret Dennis købte Islandsgade 23, og tiden frem til nu er gået med at sætte det i stand. Der er kommet nyt tag, nye vinduer og porte, der er blevet malet overalt og der er lavet bad og omklædning til medarbejderne samt en flot frokoststue.

Det var i 1999 Dennis Fønsskov startede murerfirmaet sammen med Hansen, men de seneste godt tre år har Dennis Fønsskov været eneejer, og virksomheden beskæftiger nu, udover mester selv, fire svende og en lærling.

Fønsskov & Hansen bygger huse, helt fra grunden, laver masser af badeværelser og ellers enhver form for murerarbejder rundt om på Sjælland.

Den 5. september runder Dennis Fønsskov et skarpt hjørne. Han fylder 50 år. Og når man både får nyt domicil, og fylder 50 år, så skal det naturligvis fejres.

Derfor inviterer Dennis til Åbent Hus på Islandsgade 23 fredag den 7. september fra kl. 12 til cirka 16. Her bydes der på lidt mad og drikke, samtidig med at man kan se de nye lokaler.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk