14. oktober 2019
Hop med på broderibølgen 

Broderikursus på Greve Museum. Der er kursus den 12. september. Pressefoto
Hop med på broderibølgen Broderikursus på Greve Museum. Der er kursus den 12. september. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hop med på broderibølgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hop med på broderibølgen
Sydkysten - 29. august 2018 kl. 11:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kom og vær med til at brodere, når Greve Museum i samarbejde med Haandarbejdets Fremme inviterer til broderikursus med udgangspunkt i Bjørn Wiinblads fantasifulde designs.

Broderi er lige nu så populært, at både aften- og håndarbejdsskoler kan melde om udsolgte kurser og lange ventelister. Men fortvivl ikke; i forbindelse med udstillingen Farveflor - Dronning Margrethe og Bjørn Wiinblad, som lige nu kan opleves på Greve Museum, udbyder museet nemlig en række kurser, hvor du kan udforske broderiets mange facetter.

Det første kursus i rækken er den 12. september kl. 16-20. Her er det Bjørn Wiinblad, der er på aftenens program. Bjørn Wiinblad har i 1980'erne designet flere broderiforlæg til Haandarbejdets Fremme. På dette kursus tages udgangspunkt i skitserne fra Wiinblads design med titlen "Fire årstider med damer". Deltagerne skal sy en detalje fra "Vinter", hvori der indgår kontursting, franske knuder og fladsyning. Der sys på bourettesilke med silketråd.

Kurset foregår onsdag d. 12. september kl. 16-20 på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve.

Tilmelding senest d. 3/9: Der er et begrænset antal pladser på kurset, hvorfor tilmelding er nødvendig på booking-museum@greve.dk / 43404036

Pris: 480 kr. + materialepris. Prisen inkluderer undervisning samt et let måltid mad, kaffe, te og vand. Materialer afregnes direkte med underviseren på dagen.

Underviser: Laila Glienke. Sværhedsgrad: Fra let øvet til øvet.

På Greve Museum kan du hente en folder med en samlet oversigt over alle broderikurser, som udbydes i løbet af efteråret 2018.