25. maj 2019
Gymnasterne viste deres kunnen foran Rund Scene. Foto: Petter Becker-Jostes
gallery icon

Se billedserie

Gymnasterne viste deres kunnen foran Rund Scene. Foto: Petter Becker-Jostes
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foreninger bejlede til borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreninger bejlede til borgerne
Sydkysten - 27. august 2018 kl. 18:10
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man i lørdags havde en ambition om at cykle en tur ned ad centergaden i Solrød, ville man være kommet ud på noget af et forhindringsløb.

I anledning af Fritid i Solrød havde byens foreninger stillet deres boder hele vejen fra Aktivitetscentret og op til pladsen ved rådhuset for at vise deres aktiviteter.

Hvadenten man er til bridge, basket, sportsfiskeri, gymnastik, spejder, lokalhistorie, musik eller billard, var der noget, der kunne fange ens interesse. Derudover kunne man også møde politiske partier samt Alzheimerforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Danske Seniorer og Natteravnene, så hvis man var på jagt efter en ny fritidsinteresse, var man kommet til rette sted.

En af dem, der var med på dagen, er formanden for Solrød-Havdrup Linedance, Lene Melby, der om formiddagen selv var oppe og vise sin kunnen foran Rund Scene sammen med en hel flok af foreningens dansere. Om opvisningen havde givet pote i form af nye medlemmer, kunne hun kort efter opvisningen endnu ikke sige, men at dømme efter sidste års "høst" er det bestemt ikke spildte kræfter at være med til Fritid i Solrød:

- Sidste år fik vi 10-12 nye medlemmer til Fritid i Solrød og det efterfølgende åbent hus, lyder det fra formanden, som selv elsker linedance på grund af den glæde og motion, det giver.

- På de tre timer til en mandagstræning får man gået over 10.000 skridt, og jeg får livsenergi og bliver helt høj af det. Så hvis man kan lide musik og dans, skal man komme og være med, siger Lene Melby.