17. februar 2019
Stenløse spillede 1-1 hjemme mod Albertslund. Billedet er fra en tidligere kamp.
Stenløse spillede 1-1 hjemme mod Albertslund. Billedet er fra en tidligere kamp.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uafgjort på skidt hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uafgjort på skidt hjemmebane
Sport FAA - 25. august 2018 kl. 16:32
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den er ikke god - stadionbanen i Stenløse.

Som alle andre græsbaner i landet har den været hårdt plaget af tørke, men nu er den åben og kan bruges. Eller sådan næsten, i hvert fald.

For Stenløse-træner Michael Poulsen er i hvert fald ikke tilfreds med underlaget.

- Vi kommer til at spille på kunstgræs fremover, hvis der ikke bliver gjort mere ved den, sukker han.

Godt nok skal banen ikke have skylden for noget, men træneren er træt af, at det er svært at spille fodbold med hinanden på hjemmebanen, og det kom også til udtryk i kampen mod Albertslund, hvor Stenløse efter en god start aldrig rigtig fik fat i spillet igen.

Det kastede dog et mål af sig efter 17 minutter, hvor et fint opspil fra egen ende endte hos Kristian Østerdal, der med et træk og et spark bragte Stenløse foran.

Det var samtidig i en overtalsperiode efter et gult kort til Albertslund, og der var et par fine muligheder for at komme yderligere foran for hjemmeholdet, men det blev ikke til mere.

I pausen blev planen pudset af, men »vi havde glemt hjernen«, som Michael Poulsen selv udtrykker det på sit holds vegne, og det gav gæsterne overtaget fra start i anden halvleg.

Allerede efter få minutter begik Stenløse et kluntet frispark, hvor modstanderne ellers var på vej ud over sidelinien, og det var Albertslund ikke sene til at udnytte. En skarp frisparksbold indover landede hos Casper Flyvholm, som udlignede til 1-1.

Derefter blev kampen mere løs, og der var fine muligheder til begge hold, som også begge gerne havde set et straffespark til sig selv undervejs, men flere scoringer blev det ikke til.

Sjællandsserien, pulje 1
Stenløse-Albertsund 1-1 (1-0)

Mål: 1-0: Kristian Østerdal (17), 1-1: Casper Flyvholm (48)