14. oktober 2019
Ledøje-Smørum tabte lørdag hjemme til FA2000 i Danmarksserien.Her er det Nikolaj Boye-Nielsen.  Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Ledøje-Smørum tabte lørdag hjemme til FA2000 i Danmarksserien.Her er det Nikolaj Boye-Nielsen. Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helt uvant: Stadig uden sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helt uvant: Stadig uden sejr
Opdateret 25. august 2018 kl. 15:40
Sport Frederiksborg Amts Avis - 25. august 2018 kl. 15:20
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det hoster og hakker for Ledøje-Smørum, der lørdag eftermiddag måtte indkassere sæsonens andet nederlag, da FA2000 vandt 2-0 i Smørum

Dermed er LSF stadig uden sejr efter fire runder, og det er ikke lige frem noget, man er vant til. Normalt dyster man med i toppen af Danmarksserien.

Det blev en meget lige start på kampen, hvor begge hold lige skulle teste hinanden, og det gav et par løse chancer i begge ender. For hjemmeholdet kom Benjamin Madsen til en stor hovedstødschance, men kom ikke højt nok til at kunne få træf på bolden.

I stedet slog FA2000 til, da de fik chancen - og den fik de stor set forærende, da der kom en Ledøje-Smørum hånd på bolden i eget felt. Det koster et straffespark, og Kristian Uth eksekverede sikkert over for Nicolai Bjerregaard i Smørum-målet.

Føringsmålet tog lidt af pippet fra Ledøje-Smørum, der virkede passive. Det kastede endnu et par store FA2000 chancer af sig, inden gæsterne takkede for et skidt boldtab af hjemmeholdet ved at spille bolden bredt. Fra højre side endte kuglen midt i feltet, hvor Rasmus Vibe let kunne score til 2-0.

Efter pausen kom Ledøje-Smørum mere på bolden, men det kneb med at skabe store chancer. Det blev mest til et par skud udefra. Største chance tilfaldt dog Frederik Jørgensen otte minutter før tid, da han efter en god vending i feltet sparkede lige på FA2000-keeperen.

Danmarksserien, pulje 2
Ledøje/Smørum-FA2000 0-2 (0-2)

Mål: 0-1: Kristian Uth (30, str.), 0-2: Rasmus Vibe (37)