21. august 2019
Kim Rand, der er stifter og direktør i Computersalg.dk går op i effektivitet, og alle medarbejderne har hver to til tre pc-skærme. Selv har han seks. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Kim Rand, der er stifter og direktør i Computersalg.dk går op i effektivitet, og alle medarbejderne har hver to til tre pc-skærme. Selv har han seks. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tjener-Kim gik computervejen og omsætter for en lille halv milliard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tjener-Kim gik computervejen og omsætter for en lille halv milliard
Erhverv - 23. august 2018 kl. 05:45
Af Else Damsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige i udkanten af Borup på Midtsjælland - med udsigt til en stor sø og en stille vej med miljøbump - har Danmarks måske mest populære webshop inden for it og elektronik til huse. Det er virksomheden Computersalg.dk A/S, der flyttede ind i 2013. Men virksomheden havde sin start i Haslev i 1996, da nuværende direktør og majoritetsaktionær Kim Rand blev inspireret til at blive selvstændig. Han var 23 år.

- Da en kammerat og jeg gik rundt i Haslev, sagde min kammerat, at der manglede en computerbutik i byen. Det blev startskuddet, og jeg etablerede butikken, mens jeg stadig arbejdede på fuldtid som tjener. Min kammerat kom også med - ditto med fuldtidsjob ved siden af.

Det fortæller Kim Rand, da han viser rundt på lageret i Borup.

- Vi har cirka 1 million varenumre, og varelageret har en værdi på godt 20 millioner kroner, siger han, mens en af medarbejderne er ved at fylde flere varer i de to lagertårne, der rummer mere end 1000 lokationer.

Ud over webshoppen har Computersalg.dk også en fysisk butik i dag, og den er indbydende. Dagligt kommer der cirka 100 kunder.

- Butikken er en form for kundeservice - og et udstillingsvindue, så vi kan vise vores brede sortiment, forklarer Kim Rand, der har svært ved at pege på en kernekunde i såvel webshop som butik.

- Det er en meget bred målgruppe, og også butikken rækker vidt. Vi har for eksempel haft en kunde, der kom kørende hertil fra Frederikshavn for at købe et tv.

I regnskabsåret 2017/2018 havde virksomheden en nettoomsætning på godt 486 millioner kroner. Det var en stigning på 16 procent fra året før. Af den samlede omsætning udgør it-udstyr den største varegruppe.

Læs hele artiklen gratis her i ErhvervsAvisen Sjælland http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/324/

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten