18. oktober 2019
En ansat i Fitness World i Waves anmeldte onsdag, at hun var blevet udsat for vold, da en mand havde grebet fat i hendes arm og spændte ben for hende, så hun faldt og slog ansigtet i gulvet. 

Arkivfoto: Thomas Olsen
En ansat i Fitness World i Waves anmeldte onsdag, at hun var blevet udsat for vold, da en mand havde grebet fat i hendes arm og spændte ben for hende, så hun faldt og slog ansigtet i gulvet. Arkivfoto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ansat i fitnesscenter udsat for vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ansat i fitnesscenter udsat for vold
Sydkysten - 16. august 2018 kl. 11:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag klokken 16.35 anmeldte en 38-årig kvinde fra Greve via en centervagt i shoppingcentret Waves, at hun kort forinden var blevet udsat for vold af en mand i Fitness World, der ligger i shoppingcentret.

Hændelsen opstod, da manden var kommet ind i fitnesscenteret, hvor han forlangte at få udleveret en sportstaske, som han påstod at være blevet lovet i et andet fitnesscenter.

Ifølge politiet bestred den 38-årige, som er ansat i fitnesscenteret, oplysningerne, da manden tilsyneladende ikke var medlem, hvorefter de kom i et skænderi.

I den forbindelse greb manden fat i kvindens arm og spændte ben for hende, så hun faldt og slog ansigtet i gulvet, oplyser politiet i døgnrapporten.

Manden flygtede fra stedet i en hvid personbil, og den 38-årige kvinde fik ved den følgende skadestueundersøgelse konstateret skader på nogle tænder og på kinden.

Af døgnrapporten fremgår det, at manden bliver beskrevet til at være 25-30 år og 165-170 centimeter høj med en muskuløs kropsbygning.

Han havde sort, kort hår og talte dansk. Politiet forsøger nu ud fra eventuel overvågning i centret og vidneforklaringer at identificere manden.