24. oktober 2019
IF Frem Støtteafd 1 uge 33
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 168.000 kr. til ungdomsidrætten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

168.000 kr. til ungdomsidrætten
Heden - 15. august 2018 kl. 09:19
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

168.000 kr. var det beløb, som IF FREM Bjæverskovs Støtteafdeling søndag den 5 sendte videre til de forskellige afdelingers aktiviteter. Efter et af bedste Bjæverskov Loppemarkeder nogensinde, var det igen i år muligt for Støtteafdelingen, at uddele så stort et overskud til Ungdomsidrætten i Bjæverskov - Vemmedrup området.
Støtteafdelingens Formand Lyders Larsen og Kasserer Leif Graversen med det glade budskab om de 168.000 kr. til ungdomsidrætten.
 
Succesen bag den store udbetaling til de aktive idrætsfolk skal bl.a. findes i den kendsgerning, at det år efter år lykkedes at samle langt over 150 hjælpere i 2 til 3 dage – at vores aktiviteter også støtter miljøet – og at vi hver uge modtager "ting og sager" af rigtig god kvalitet fra alle jer i hele Køge Kommune. Jeg vil også gerne understrege, at vi i vore mange boder har hørt folk sige, at vi er et af de bedste Loppemarkeder på Sjælland og at der kommer besøgende fra hele Sjælland, Lolland / Falster og nogle stamgæster fra Skåne. Det er vi meget taknemmelige for.
Ved IF FREM’s Støtteafdelings årlige "Sildebord" søndag den 5/8 havde over 100 af afdelingens mere end 150 frivillige medlemmer mulighed for at møde op til den sammenkomst, hvor årets resultater diskuteres/evalueres og næste års aktiviteter bliver præsenteret.
Blandt de mange gode forslag, som vi sidste år modtog, var at vi skulle fortsætte vort arbejde med at nedbringe spildet efter vores årlige Bjæverskov Loppemarked. Det er lykkes os, at blive lidt bedre fra år til år og i år gik vores sko, tasker og tøj til en ny type for genbrug. En kassevogn blev fyldt med diverse møbler m.m. som videresendes til Afrika. Det vil vi fortsætte med at udvikle på i de kommende år.
Samtidig blev IF FREMS Støtteafdelings "Vandrepokal" for et stort arbejde i Støtteafdelingen uddelt til Jens Størner. Jens Størner er fast deltager på mandagsholdet som hver mandag formiddag sorterer det, som er kommet på lageret i løbet af ugen. Men Jens har også en anden force – idet han er rigtig god til god til IT så han står for et stort salg af effekter på nettet og på auktioner. Så der kommer et værdifuldt omsætningstilskud via de tiltag som Jens laver. En stor og Hjertelig Tak til Jens for hans store indsats.
Med årets utrolige fine resultat og store udlodning ligger det fast, at vi igen er med i 2019, hvor Bjæverskov Loppemarked bliver afviklet søndag den 26. maj. Vi vil allerede fra den 1.september starte med, at indsamle effekter til næste års loppemarked. Vores indsamlingskoordinatorer – Annette og Kai – tager igen imod tilmeldingerne til de ugentlige indsamlinger på tlf.nr. 25 86 77 75 – fra den 1. september.
På ARGO,s (KARA/NOVOREN) Genbrugsplads i Bjæverskov kan man også stille alle gode genbrugelige ting i Container nr. 26 – "Direkte Genbrug". Så vil man også støtte Bjæverskov Loppemarked, den bliver tømt hver uge. Vi håber, at I finder den i det "Sydvestlige hjørne" af Genbrugspladsen og støtter os med gode genbrugsvarer.
IF FREM Bjæverskovs Støtteafdeling takker de mange sponsorer og mere end 150 frivillige hjælpere for den uhyre store hjælp, de yder gennem hele året. I denne tid er det endnu mere nødvendigt for vores ungdomsafdelinger, at vi hvert år får gennemført Bjæverskov Loppemarked og håber derfor, at I alle – private og firmaer vil ringe til os på 25 86 77 75 inden I smider noget brugbart og godt ud.
IF FREM Bjæverskov
Støtteafdelingen
Hans Erik Jensen

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk