14. oktober 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nulløsning i Nakskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nulløsning i Nakskov
Roskilde - 12. august 2018 kl. 15:49
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Roskilde kom søndag eftermiddag på tavlen i fodboldens 1. division. Ikke at roskildenserne fik scoret nogle mål, men det blev til et enkelt point, da turen gik til Nakskov, hvor Nykøbing FC havde henlagt denne ene hjemmekamp, mens stadion i »navnebyen« er ved at få nyt græs.

Første halvleg tilhørte helt og aldeles værterne, der vandt absolut alt, hvad der var at vinde af andenbold. Det var meget svært at se, hvad det egentlig var FC Roskilde ville andet end forsvare og losse nullet hjem.

Det blev der lavet om på efter pausen, hvor det udviklede sig til en åben slagudveksling, og slutteligt fik gæsterne lagt et ganske fint tryk på Nykøbings felt samt sat sig igennem i nærkampene.

Ikke at der kom oplagte chancer ud af det - Nykøbing-keeper Sebastian Olsen havde vel ikke en redning i kampen modsat kollega Frederik Schram, der måtte hive et par fine rekflekser ud af handsker og støvler før pausen ligesom han fik god hjælp af Andreas Hermansen til at rydde op, da det brændte mest på i anden halvlegs hjemmeholds-omstillinger.

Her lidt billeder fra kampen, som Anders Nielsen måtte forlade efter en halv times spil med lyskeskade. Foto: Jeppe Lodberg

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk