25. marts 2019
Noget af det, man skal glæde sig til, er blandt andet, når mavedanserne svinger hofterne forbi Allerød Bibliotek.Foto: Lena Becker
gallery icon

Se billedserie

Noget af det, man skal glæde sig til, er blandt andet, når mavedanserne svinger hofterne forbi Allerød Bibliotek.Foto: Lena Becker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Program for kulturugen er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Program for kulturugen er klar
Allerød - 12. august 2018 kl. 19:13
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er programmet klart for den ni dage lange kulturuge i uge 34.

Allerød på kryds og tværs står atter for døren. Det er i år fjerde gang, og nu er programmet blevet offentliggjort. Et program, som alle dagene vil være fyldt med kulturelle inputs fra frivillige, organisationer og foreninger i Allerød og omegn.

Borgmester Karsten Längerich er begejstret for arrangementet og de frivillige hænder, der står bag:

- Det er et fantastisk stykke arbejde, der er blevet lavet, siger han og fortsætter:

- Selvom det er et relativt ungt projekt i Allerød Kommune, som snart er 50 år gammel - vi skal snart til at forberede et stort jubilæum i kommunen - så synes jeg, det allerede er ved at blive en god tradition, som jeg er rigtig glad for. Det danner rammen om et absolut mangfoldigt kulturprogram. Når man læser programmet igennem vil man nok blive overrasket over, hvor mange spændende ting, der foregår i den her uge, men det gælder jo i virkeligheden hele året, siger Karsten Längerich.

- Grunden, til at det her overhovedet kan lade sig gøre, er i givet fald alle de mange frivillige, som er med til at arrangere det her. Det er ret karakteristisk for Allerød, at frivillige kan stå for nogle ting, som kommunen ikke altid har muligheden for at stå for. Jeg synes, det er rigtig godt, at der er en masse frivillige personer, der er med til at skabe det her samfund, siger borgmester Karsten Längerich.

Vil vise mangfoldighed
Lørdag den 18. august bliver det hele skudt i gang med gadearrangementet "Aktiv fritid", hvor man i Allerød midtby kan få lov til at snuse til alt, hvad der rør sig i Allerød. Som afslutning på kulturugen vil der den 25. august være Lynge Byfest og Kræmmermarked - og imellem de dage, vil der være et væld af udfoldelsesmuligheder.

Jørn Winther Jepsen sidder i styregruppen bag arrangementet, og han er stolt over, at initiativet, som styregruppen tog fire år tidligere, stadig lever i bedste velgående.

- Det ved jeg ikke helt, om vi havde regnet med, da vi i fritidsnævnet for over fire år siden tog initiativ til at starte det her op. Vi i initiativgruppen havde et ønske om at skabe mulighed for at vise mangfoldigheden i vores foreningsliv og de mange initiativer, der er i Allerød Kommune, og det må vi sige lykkedes, siger Jørn Winther Jepsen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede