26. august 2019
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Otte måneder i fængsel for røveri af sixpack

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte måneder i fængsel for røveri af sixpack
Sydkysten - 10. august 2018 kl. 13:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 32-årig mand fra Brøndby skal nu otte måneder i fængsel for at røve seks øl fra en kiosk i Vallensbæk.

Torsdag morgen mødte den 32-årige mand op i kiosken på Vallensbæk Stationstorv kl. 8 og forsøgte at stjæle seks øl i en ramme. Men en butiksekspedient på stedet fratog ham øllene og tilkaldte politiet.

En politipatrulje var hurtigt fremme, rejste sigtelse for forsøg på tyveri og bortviste manden fra stedet. Politiet blev i nærheden og kort efter kom den bortviste alligevel tilbage - og blev bortvist en gang til. Han kvitterede for bortvisningen ved først at true personalet og dernæst fornærme politifolkene. Det udløste så sig to nye sigtelser for overtrædelse af henholdsvis straffelovens § 266 (alvorlig trussel mod andres liv, helbred eller velfærd) og § 121 (hån, skældsord og fornærmelig tiltale mod tjenestemand).

Politipatruljen blev på stedet, til den vrede mand havde forladt området. Men ca. 45 minutter efter var den gal igen, for lidt i kl. 9 alarmerede kioskpersonalet på ny politiet, fordi den 32-årige var vendt tilbage, havde skubbet til en ekspedient, truet sig til de seks øl med en kniv og var stukket af med øllerne.

Flere politipatruljer eftersøgte i første omgang den kendte røver i området, men endte med at anholde ham på hans bopæl i Brøndby lidt i kl. 10.

Fredag morgen blev han fremstillet i et grundlovsforhør i Glostrup Ret:

-Retten idømte ham en straksdom på otte måneders ubetinget fængsel på stedet - og den valgte han at modtage, siger anklager Teuta Memeti, Københavns Vestegns Politi.

Den dømte blev varetægtsfængslet efter dommen.