25. marts 2019
Dennis Christensens firma, DC Kloak & Ejendomsservice, har en travl sommer i Odsherred. Foto: Per Christensen
Dennis Christensens firma, DC Kloak & Ejendomsservice, har en travl sommer i Odsherred. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kloakmester udnytter tørken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kloakmester udnytter tørken
Opdateret 13. august 2018 kl. 11:57
Erhverv - 13. august 2018 kl. 11:30
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kloakmester Dennis Christensen og hans medarbejdere har travlt denne sommer. Dennis Christensens firma, DC Kloak & Ejendomsservice, er i fuld gang med at kloakere sommerhuse på Vig Lyng i Odsherred. Det sker, efter at Gundsø Entreprenør Forretning har etableret hovedkloakkerne på vejen. Det er herefter op til de enkelte grundejere at hyre en autoriseret kloakmester til at tage sig af arbejdet på den private matrikel. Flere grundejerforeninger har indgået en aftale med DC Kloak & Ejendomsservice om kloakeringen.

arrow Læs også: Entreprenør ordnede 420 hovedkloakker

- Vi ville egentlig først begynde med de laveste steder senere i august, men vi udnytter, at det er meget tørt. For os er det en rigtig god ting, at grundvandet står så lavt. Det er en gylden tid. Hele året har ellers været meget vådt, siger Dennis Christensen, som har seks mand i sving i sommervarmen.

Gundsø Entreprenør Forretning og Odsherred Forsyning står for den endelige tilslutning til Forsyningen.

Kloakeringen betyder, at sommerhusejeren ikke længere har en tank med nedsivning og måske en gammel »fedtbrønd« fra køkkenet og en brønd til bruseren. Den nye brønd giver muligheder for at spule mod for eksempel køkkenet eller toilettet.

- Det er vigtigt, hvis der er noget, der stopper for eksempel køkkenvasken. Så skal rørene renses, forklarer Dennis Christensen, som oplyser, at grundejeren får tegninger, der viser, hvor rørene løber.

Dennis Christensen og andre kloakmestre, der kloakerer på Vig Lyng, skal håndtere samarbejdet mellem den enkelte grundejer, grundejerforeningen, Odsherred Forsyning og dennes entreprenør Gundsø Entreprenør Forretning.

- Jeg er sidste led på stammen og skal have kontakt til alle. Det er en udfordring rent tidsmæssigt, men alle har været meget samarbejdsvillige, siger Dennis Christensen.

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten