21. august 2019
Thomas Arnt, der er pædagog og musiklærer på Nordstjerneskolen debuterer som forfatter med børnebogen "Sådan bliver du en tjekket zombie". Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

Thomas Arnt, der er pædagog og musiklærer på Nordstjerneskolen debuterer som forfatter med børnebogen "Sådan bliver du en tjekket zombie". Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pædagog er zombie-forfatter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pædagog er zombie-forfatter
Gribskov - 07. august 2018 kl. 18:36
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvordan man skal klæde sig for at følge zombiemoden? Hvem er bedst at spise? Hvad gør zombier, når de går på stranden?

Det og meget andet kan man få svar på i børnebogen »Sådan bliver du en tjekket zombie«, der udkom onsdag den 1. august på forlaget Calibat.

Bogen er skrevet af musiklærer og pædagog på Nordstjerneskolen i Helsinge Thomas Arnt og er en »fagbog for modebevidste zombier«, som det lyder i beskrivelsen.

- Det er en slags fiktiv håndbog. Ligesom der findes bøger til alt om heste, så er det her en bog om zombier- en selvhjælpsguide til zombier. Jeg har bare altid været vild med zombier, lige fra jeg læste Dennis Jürgensens »Kadavermarch«, siger den 36-årige forfatter.

Målgruppen er børn fra ti år og opefter, hvis man selv skal læse den, men den vil også være fin til oplæsning for en otteårig. Thomas Arnt har selv en søn på ti år og en datter på otte, og derfra er der blandede anmeldelser.

- Min datter synes, den er virkelig ulækker, men min søn kan vist bedre lide den. Jeg arbejder som musiklærer og i FO'en, så jeg har også testet bogen af på dem, og de synes, det er rigtig sjovt, siger Thomas Arnt.

»Sådan bliver du en tjekket zombie« er på 60 sider og indeholder masser af illustrationer lavet af Ane Gudrun samt faktabokse om zombier. Bogen udkom 1. august.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede