25. marts 2019
Morten Nielsen bliver i FC Roskilde frem til 2021. Foto: Anders Kamper
Morten Nielsen bliver i FC Roskilde frem til 2021. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Skrappe« forlænger med FC Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Skrappe« forlænger med FC Roskilde
Opdateret 12. juni 2018 kl. 21:50
Sport DB - 12. juni 2018 kl. 21:23
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han er sit holds topscorer, og tirsdag eftermiddag kunne FC Roskilde meddele, at Morten Nielsen har skrevet under på en kontrakt, der binder ham til FCR frem til 2021.

- Jeg er utrolig glad for og være i FC Roskilde og har haft en god dialog med Bo (fomand Tue Knudsen, red.) og Theil (sportschef Anders, red.), så jeg er rigtig glad for forlængelsen. Jeg vil arbejde hårdt for klubben og håber, jeg kan bidrage med, at vi i fællesskab kan få nogle gode resultater, siger Morten Nielsen til klubbens hjemmeside.

Her udtrykker træner Rasmus Monnerup glæde over at have angriberen et godt stykke tid endnu.

- »Skrappe« har været igennem utrolig meget i sin fodboldkarriere. Kæmpestore klubber og mange år i udlandet gør, at han har prøvet mere end de fleste. Det har samtidig været en turbulent karriere med mange forskellige klubber og relativ kort tid i hver klub. Det betyder også, at FC Roskilde snart er den klub, Morten har repræsenteret i længst tid - nemlig siden 2016. Derfor er jeg glad og stolt over, at vi har kunne forlænge »Skrappes« kontrakt, så vi får glæde af ham i endnu længere tid.

- Efter min mening er Morten den bedste 9'er i 1. division, når han rammer sit niveau og er i topform. Han er stærk, har en god acceleration, er en dygtig afslutter og har et eminent blik for spillet. Jeg er sikker på at vi vil se en endnu bedre »Skrappe« i efteråret - og jeg glæder mig til at arbejde videre med ham.

Sportschef Anders Theil:
- Morten er en vigtig del af holdet og har en betydelig rolle i truppen. Der har hele tiden været interesse fra andre klubber, så det er godt for klubben, at få lavet ny kontrakt med Morten. Jeg synes, Morten har vist sine kvaliteter - og ikke mindst arbejdet hårdt i kampene.