26. august 2019
Fibia må gerne sætte fire skabe op på fortovet på Isefjordsvej i Holbæk, men nu kigger firmaet på alternative løsninger, så skabene kan fjernes fra området. Illustration fra Holbæk Kommune
gallery icon

Se billedserie

Fibia må gerne sætte fire skabe op på fortovet på Isefjordsvej i Holbæk, men nu kigger firmaet på alternative løsninger, så skabene kan fjernes fra området. Illustration fra Holbæk Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teknikskabe kan muligvis undgås

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teknikskabe kan muligvis undgås
Holbæk - 30. maj 2018 kl. 18:59
Af Christina Quist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sagen om en omstridt og ulovligt opført teknikkabine på Isefjordsvej i Holbæk har taget en ny drejning.

arrow Læs også: Enden er nær for upopulær kabine

For Fibia er gået i gang med at kigge på, om der kan findes en alternativ løsning, så firmaet ikke behøver at sætte de fire teknikskabe op, som efter planen skal fungere som afløser for teknikkabinen.

Det fortæller områdedirektør for produktion i Fibia, Mette Schlaikjær Kløve.

- Vi lytter til borgerne, og vi forstår deres frustration. Derfor sidder vi lige nu og kigger på, om vi kan omlægge til en anden teknisk løsning, så teknikhuset og skabene kommer helt væk fra området, siger Mette Schlai-kjær Kløve og fortsætter:

- Jeg håber, vi i næste uge kan komme med en melding om, hvad vi så agter at gøre. Men jeg kan ikke give en garanti for, at der kan laves en alternativ løsning. Men jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at finde ud af, om det kan lade sig gøre, fortæller hun.

Ros fra udvalgsformand
Fibias melding kommer efter, at beboerne i området omkring Isefjordsvej i Holbæk i flere år har kæmpet for at få først teknikkabinen og efterfølgende de planlagte teknikskabe væk fra området.

Beboerne har fået medhold i, at teknikkabinen var opført ulovligt og skulle fjernes. Men tidligere på måneden kom det frem, at der ikke er noget til hinder for, at Fibia kan sætte fire teknikskabe op som erstatning.

Både beboerne omkring Isefjordsvej og John Harpøth (DF), som er formand for Holbæk Kommunes klima- og miljøudvalg, glæder sig over udmeldingen fra Fibia. Læs mere i dagbladet Nordvestnyt onsdag.

arrow Fibia må sætte nye teknikskabe op
30. april 2018 kl. 09:11 Opdateret: kl. 09:11
arrow Uvist om teknikskabe er lovlige
19. april 2018 kl. 09:36 Opdateret: kl. 09:36
arrow Fibia-kunder må vente på afklaring
26. februar 2018 kl. 09:01 Opdateret: kl. 14:36

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk