24. oktober 2019
Empiredamer og en enkelt soldat fra Herregårdsmuseet Selsø Slot var med til weekendens messe »Historiske Dage« i København.
gallery icon

Se billedserie

Empiredamer og en enkelt soldat fra Herregårdsmuseet Selsø Slot var med til weekendens messe »Historiske Dage« i København.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Empiredamer fra slot til historisk messe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Empiredamer fra slot til historisk messe
Frederikssund - 12. marts 2018 kl. 19:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folkene fra Herregårdsmuseet Selsø Slot i Hornsherred var med for første gang, da den historiske messe »Historiske Dage« løb af stabelen i weekenden i Øksnehallen i København, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Selsø Slot var repræsenteret med en fin lille stand med empiretema, hvor medarbejderne fortalte om Selsø Slot og om museets lysfest den 4. maj, som i år er et empirebal med blandt andet levende musik og dans fra tiden.

- På standen delte vi udover foldere og flyers med informationer om herregårdsmuseet også små rosenvandskager ud. I alt blev der delt omkring 500 af de små kager ud til de mange interesserede gæster på messen, fortæller museumsleder Elisabeth Holm Nielsen fra Herregårdsmuseet Selsø Slot.

Empiredamer og en enkelt soldat fra museets stand gik rundt på messen og delte museet årsfolder ud til interesserede, og de vakte en del opsigt i de yndefulde empiredragter, som i følge Elisabeth Holm Nielsen gav anledning til mange billeder og samtaler.

- Det var en rigtig spændende weekend, hvor både Selsø og det smukke lokalområde omkring herregården blev formidlet vidt og bredt. Vi glæder os til forhåbentlig at deltage igen til næste år, lyder det fra museumslederen.

grafik køb billede