27. januar 2021
Der blev både plasket, svømmet og dykket, da 13 børn i lørdags var til sommerarrangement i dykkerklubben Aqua i Mosede Havn.
gallery icon

Se billedserie

Der blev både plasket, svømmet og dykket, da 13 børn i lørdags var til sommerarrangement i dykkerklubben Aqua i Mosede Havn.
Foto: Casper Vestereng
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vilde vandhunde i vandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vilde vandhunde i vandet
Greve - 20. juli 2009 kl. 14:42
Af Casper Vestereng
Mosede: Greve Kommune har sørget for en masse sommerferieaktiviteter for de unge borgere. En af aktiviteterne er arrangeret af dykkerklubben Aqua, der holder til i Mosede Havn, og de har ramt nogle aktiviteter, som børnene er vilde med.

Lørdag var 13 børn på mellem 10 og 13 år klar til sjov på Mosede Havn. Først kom de ud og snorkle i vandet, og dermed befandt de sig altså under overfladen, hvor dykkerklubben Aqua normalt begår sig. Men det var over overfladen, at børnene så ud til at hygge sig allermest.

Efter dykket kom de nemlig med ud i dykkerklubbens store gummibåd, som kan trække en gummiring efter sig. Og det var populært. Børnene fik helt op til fire ture hver, hvor de mere eller mindre forgæves holdt fast i gummiringen, mens instruktørerne kastede den hurtige gummibåd rundt i vandet omkring Mosede Havn.

- Det var helt vildt sjovt, og det kildede i maven, fortæller 10-årige Amanda Jensen, der netop havde overlevet fire ture på gummiringen.

Men det var ikke nok. Hun skyndte sig over til molen, hvor de andre legede i vandet.

- Jeg kunne godt tænke mig at gå i dykkerklubben, for det var vildt sjovt på gummiringen og det var sjovt at snorkle, men jeg tror ikke, jeg kunne tænke mig at dykke rigtigt med flasker. Det lyder farligt og svært, siger Amanda Jensen.

- Der er altid nogle af de unge, der melder sig ind i klubben, når vi holde de her sommerarrangementer. Vi har faktisk venteliste på juniorer i øjeblikket, fordi vi ikke har plads nok, siger Rikke Lyholmer, der er bestyrelsesmedlem i dykkerklubben Aqua.

I løbet af sommeren holder dykkerklubben i alt ni arrangementer for børn.

greve.red sj-medier.dk
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?