25. september 2021
45-årige Anne Troensegaard og den 14-årige Seduc genvandt i weekenden det nordiske mesterskab i dressur. Nu ser Næstvedrytteren frem til en af verdens største stævner i næste uge. Privatfoto
45-årige Anne Troensegaard og den 14-årige Seduc genvandt i weekenden det nordiske mesterskab i dressur. Nu ser Næstvedrytteren frem til en af verdens største stævner i næste uge. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dobbelt nordisk for Anne og Seduc

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dobbelt nordisk for Anne og Seduc
Sport - 08. juli 2010 kl. 06:00
Af Hans Kristensen
RIDNING: Der er ikke noget at sige til det, hvis smilet på Anne Troensegaards læber i disse dage er lidt større end normal. I weekenden genvandt hun på fornemmeste vis det nordiske mesterskab i dressur og i denne uge kom så en ekstra gave.

- Jeg er netop blevet inviteret med til et af verdens største stævner. Det holdet i tyske Aachen på et stadion hvor der er plads til 50.000 tilskuere, fortæller rytteren fra Næstved og fortsætter.

- Det er det største stævne før VM, og har deltagelse af de allebedste ekvipager, så det bliver virkelig en spændende oplevelse, beretter Anne Troensegaard, om stævnet der begynder om en uge.

Ved stævnet skal hun som ved det netop overståede nordsike mesterskab i norske Drammen ride på den 14-årige Seduc.

- Han har virkelig reddet helt fantastisk på det seneste, og jeg tror faktisk aldrig at vi har reddet så godt et program som i Norge. Han begik ingen store fejl og var ikke påvirket af omgivelserne, forklarer Anne Troensegaard.

Det gode ridt gav faktisk ikke kun én guldmedalje, men to af slagsen. Således blev det også til et nordisk mesterskab for hold, da hun sammen med Sanne Hemmingsen, Sidsel Johansen og Lotte Brammer sikrede sig flere procent end de andre lande ved stævnet.
Stemmer du til kommunalvalget i år?