24. maj 2018
Trier, Holtsø og Wittrock varmer op til jul i Køge.
Trier, Holtsø og Wittrock varmer op til jul i Køge.
Foto: Sven
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Honky-Tonk piano med »flyttemandens søn«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Honky-Tonk piano med »flyttemandens søn«
Køge Onsdag - 15. december 2017 kl. 08:52
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hugos Kælder byder den 21. december klokken 20 på koncert med trioen Holtsø, Trier og Wittrock.

Jes Holtsø. Har for længst har skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. På samme vis, som han få år senere lagde ansigt til flyttemand Olsens søn William i Huset på Christianshavn. Jes Holtsø er klar til at levere et solidt repertoire af blues, rock og soul. Har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards Og blev i 2012 kåret til Årets Danske Blues Navn.

Tobias Trier Fylder meget på en scene, selv om han kun er 1.79 høj og vejer 69 kilo. Første gang han for alvor stod på scenen, var han kun 13 år. Det var til Leif Sylvesters bryllup i Cirkus Himmelblås telt. Og han var der, fordi han er søn af Røde Mor musikeren Troels Trier. Han holder koncerter over hele landet, fordi hans personlige brændstof er publikums reaktioner.

Morten Wittrock Har været professionel musiker siden sit 18 år. Og er I Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret utal af cd'er I Danmark og USA og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk