20. februar 2018
Christian Næshave Larsen ses her i forgrunden sammen med resten af rækken af spillere fra Tulipz. Foto: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Christian Næshave Larsen ses her i forgrunden sammen med resten af rækken af spillere fra Tulipz. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sørby Esports drenge vinder af NæverLAN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sørby Esports drenge vinder af NæverLAN
Næstved-Bladet - 14. november 2017 kl. 17:00
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De fleste har taget en lur i sovepose på gulvet. Søndag morgen er de fleste klar ved tasterne, og øjnene har igen vænnet sig til lyset fra computerskærmen.

En ung mand sover stadig. Han er bogstaveligt talt faldet sammen ovenpå tastaturet. De fem drenge fra det lokale hold Tulipz er imidlertid klar ved tasterne. De skal snart spille om placeringer i top-5, og selv om det er langt fra førstepræmien, lades op til kamp.

- Vi havde en lidt dårlig kamp i går. Vi kan sagtens gøre det bedre, lyder det fra 14-årige Christian Næshave Larsen. Han går i 9. klasse på Fladsåskolen, og han sammenligner lidt samværet i skolen med det at spille sammen - og være i samme lokale - med dem man spiller med.

- Man vil også hellere lave lektier i skolen sammen med nogle andre. Christian Næshave Larsen har spillet i mange år og fortæller, at niveauet steg for alvor, da han fandt sammen med Tulipz i slutningen af 2014. Nu har drengene fået sponsor, og det handler om at komme ud til flere turneringer og vinde så meget som muligt.

NæverLan forbliver god træning. Finalespillet mellem Sørby Mix og YoungStars Esport. Den vinder Sørby-drengene og de får pokal og præmier med hjem.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk