20. februar 2018
Neel Vincentsen (tv) og Camilla Funch har taget initiativ til temaugen, der blandt andet har til hensigt at bringe folkekirken og kristendommen i frugtbart samspil udenfor kirkens rum.
Neel Vincentsen (tv) og Camilla Funch har taget initiativ til temaugen, der blandt andet har til hensigt at bringe folkekirken og kristendommen i frugtbart samspil udenfor kirkens rum.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søren Kierkegaard til unge: Hvad vil det sige at eksistere?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Kierkegaard til unge: Hvad vil det sige at eksistere?
Næstved-Bladet - 14. november 2017 kl. 15:17
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det spørgsmål indleder Søren Kierkegaard temaugen for Næstveds udskolingsklasser i næste uge på Næstved Bibliotek. Historiske, litterære, dannelsesmæssige og åndelige aspekter smelter sammen i fortællingen om en af Danmarks største teologer. Budskabet er rettet mod 8.-9. klasser i Næstved, og ideen kommer fra Skt. Jørgens - og Herlufsholm Kirke, Næstved Bibliotek og Næstved Museum.

Søren Kierkegaard temaugen er et pilotprojekt. Der er tale om et udvidet skole-kirke-samarbejde. Det tog sin begyndelse før sommerferien, hvor møder blev lagt i kalenderen med henblik på at udvikle en temauge, hvor historiske, litterære, dannelsesmæssige og åndelige aspekter smelter sammen i fortællingen om en af Danmarks største teologer.

Syv klasser har tilmeldt sig, herunder klasser fra Sjølundsskolen, Holmegaardsskolen og Ll. Næstved Skole. Kontakten til skolerne har kirke- og kulturmedarbejderne Neel Vincentsen og Camilla Funch stået for.

De to kirke- og kulturmedarbejdere har allerede et forløb i støbeskeen, hvor omdrejningspunktet er Søren Kierkegaards tanker om kærlighed og forelskelse - et oplagt fokus i arbejdet med udskolingsklasser.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk