17. februar 2019
Nu kan de vandglade valkyrier hos vinterbadeklubben igen komme i vandet ud for Søndre Hqavn i Køge. Dermed er humøret igen i top hos alle klubbens medlemmer. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Nu kan de vandglade valkyrier hos vinterbadeklubben igen komme i vandet ud for Søndre Hqavn i Køge. Dermed er humøret igen i top hos alle klubbens medlemmer. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valkyrier kom endelig i vandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valkyrier kom endelig i vandet
Køge - 12. september 2017 kl. 17:02
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Badetøjet er atter fundet frem hos Valkyrien, der nu kan komme i fedtemøgs-frit vand igen.

- Det var nærmest fra den ene dag til den anden, at fedtemøget forsvandt, så lige nu er vi vildt glade over at vi har fået nærheden til havet tilbage, fortæller Ellen Tange, der er »Høvding« i vinterbadeklubben.

Hun kigger ud over havet ved Søndre Strand i Køge, hvor den høfde, der før fangede bugtens fedtemøg og skyllede det op foran klubhuset nu er helt væk. Den var etableret af Køge Kyst i forbindelse med en væsentlig udvidelse af stranden, men i erkendelse af den utilsigtede virkning har byudviklingsselskabet taget konsekvensen og fjernet stenmolen igen, så vandet kan flyde frit.

Selvom klubben har været gennem en tid med store udfordringer, så har vinterbaderne aldrig mistet modet. De har dyrket klublivet omkring det våde element og fra at holde humøret højt.

- Det kendetegnende for Valkyrien er, at vi er en forening i ordets allerbedste betydning, en forening, hvor vi har det sjovt sammen hernede, men også hvor vi støtter og hjælper hinanden udenfor klubhuset, siger Ellen Tange og fortsætter:

- Selvom vi har haft nogle vanskelige år, så er det alligevel lykkedes os at holde sammen på foreningen.

Den gode holdånd i foreningen har været medvirkende til, at de måske senere i år kan smykke sig med titlen som: »Den mest fantastiske forening« på Sjælland. Valkyrien er nemlig blandt de 20 fantastiske foreninger som TV Lorry har nomineret til titlen i et større udskilningsløb, der begyndte med hele 321 foreninger i feltet.

Man kan faktisk støtte foreningen til at komme det sidste stykke vej mod titlen - og ikke mindst de 100.000 i præmiesum - ved at sende en SMS til nummer 1277, hvor man først skriver »FA« og derefter laver mellemrum, før man skriver 19, som er Valkyriens nummer.

Det kan man gøre frem til 24. september.

Torsdag den 21. september kan man på TV Lorry se et indslag om foreningen Valkyrien

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk