24. marts 2019
Lars Agersted i kamp for TMS Ringsted mod sin nye holdkammerat i Nordsjælland Mikael Bo Hansen.
Lars Agersted i kamp for TMS Ringsted mod sin nye holdkammerat i Nordsjælland Mikael Bo Hansen.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Agersted til Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Agersted til Nordsjælland
Opdateret 09. juni 2010 kl. 08:47
Sport - 06. juni 2010 kl. 21:26
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Højrefløjen Lars Agersted tager ikke turen ned i 1. division med TMS Ringsted. Den 23-årige fløj fortsætter i stedet karrieren hos Nordsjælland Håndbold.

- Jeg er utrolig glad for at få Lars med på holdet. Han fik sidste sæson ødelagt af sin korsbånds skade, men har før det vist han har et enormt potentiale på højre fløj. Lars er allerede en god spiller, og jeg glæder mig til at gøre ham endnu bedre, og ser ikke mindst frem til at bruge ham i forsvaret, hvor hans store størrelse, i forhold til hans plads som højre fløj, kan blive et kæmpe plus for holdet. Så er Lars ikke mindst, simpelthen en hyggelig og sympatisk fyr, der allerede kender flere på holdet, og som jeg ved - vil falde hurtigt ind med resten af spillerne, siger Nordsjællands cheftræner Henrik Kronborg.

Lars Agersted spillede ingen kampe for TMS Ringsted i den forgangne sæson på grund af en korsbåndsskade. Han er klar nu.

- Jeg er sulten efter at spille håndbold, og jeg glæder mig meget til at spille for Nordsjælland. Det er et skridt op ad stigen for mig. Det bliver sjovt at spille for en klub med slutspilsambitioner, siger Lars Agersted.