25. oktober 2021
Thomas og Malene Sievers indledte støttekoncerten med at byde velkommen, mens et slideshow med 60 billeder af Sofie Sievers kørte i baggrunden.
gallery icon

Se billedserie

Thomas og Malene Sievers indledte støttekoncerten med at byde velkommen, mens et slideshow med 60 billeder af Sofie Sievers kørte i baggrunden.
Foto: Espen Suell
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Syg pige kan få behandling efter støttekoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syg pige kan få behandling efter støttekoncert
Opdateret 11. maj 2010 kl. 10:33
Faxe - 10. maj 2010 kl. 10:07
Af Kristian Jørgensen
HASLEV:Støttekoncerten for Sofie Sievers den 8. maj blev en stor succes. Teaterbygningen i Køge var godt fyldt op med over 300 gæster. Det betyder, at forældrene Thomas og Marlene nu føler sig sikre på, at deres datter kan få sin behandling i udlandet.

- Der var en helt fantastisk stemning. Man kunne mærke helt ud til fingerspidserne, at folk var glade og tilstede, siger Thomas Sievers.
arrow Læs også: Sofie tættere på behandling
Folk betalte ekstra
Selve koncerten gav en indtægt på 70.000 kroner. Det vil sige omkring 230 kroner pr. tilskuer, så nogen har spyttet oven i den obligatoriske billetpris på 150 kroner.

Ifølge Thomas Sievers har koncerten også givet en indirekte indtægt på grund af omtale i mange medier. Folk i andre dele af landet, der ikke kunne komme til koncerten, har hørt om støttekoncerten i morgen-tv eller landsdækkende medier og derefter støttet Sofies behandling.
Snart i mål
De samlede indtægter er ikke gjort op endnu, da sms-donationerne ikke blevet udbetalt. Indtil videre har familien næsten 180.000 kroner, og de skal op på 250-300.000 kroner for at være sikre på, at Sofie kan få stamcellebehandling i udlandet.

- Vi har over halvdelen, så vi skal helt sikkert afsted. Det har givet et godt skub, og der kommer stadig flere penge. Det er rart at se, at så mange støtter os, siger Thomas Sievers oven på en travl aften, hvor indtrykkene ikke helt har fået lov til at synke ind endnu.

Han og resten af familien glæder sig nu til at se billederne fra aftenen. De er taget af fotografen Espen Suell, som selv opsøgte familien via Facebook for at tilbyde sin støtte ved at tage billeder af hele aftenen.
arrow Sofie mangler stadig hjælp
31. januar 2010 kl. 08:00 Opdateret: kl. 09:42
arrow 250.000 for håbet om et smil
10. januar 2010 kl. 06:01 Opdateret: kl. 08:04
arrow Vi har ikke råd til at lade være
09. januar 2010 kl. 12:52 Opdateret: kl. 12:52
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk