20. februar 2019
En række skoleeleverne viste søndag deres skolehaver i Stavnsholt frem. Foto: Stine Rahbek Pedersen
En række skoleeleverne viste søndag deres skolehaver i Stavnsholt frem. Foto: Stine Rahbek Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoleelever viste skolehaver frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleelever viste skolehaver frem
Furesø - 24. maj 2016 kl. 13:02
Af Jimmy Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skoleelever viste deres skolehaver i Stavnsholt frem for deres forældre, søskende og bedsteforældre i søndags. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

i alt deltog cirka 160 personer. De mange familier fik viden om vigtigheden af insekter i haver, fortalt og illustreret af naturvejleder Lisbeth Stender Pagh, der viste, hvordan familierne også kan skabe gode vilkår i deres egen have med insekthoteller, hvorefter familierne i fællesskab lavede insekthoteller, både til egne haver og til at hænge op i skolehaverne.

Furesø Kommune har fået bevilliget et løntilskud fra Friluftsrådet til en naturvejleder, der skal skabe mere læring om natur i skolehaverne i Furesø i gennem de kommende tre år.

Lisbeth Stender Pagh vil både understøtte læringen i skolehaverne og bidrage med tilbud om læring i forbindelse med de skolehaver, der er etableret i de enkelte daginstitutioner, FFO'er og skoler.

Jonathan var med sin storebror Oliver, mor - Trine og far Peter i skolehaverne, hvor han lavede insekthotel sammen med klassekammeraten Mathias og Storebror.

- Jeg vil gerne vise min familie skolehaverne, fordi det er sjovt at være her. I skolehaverne lærer vi om frø, før vi planter dem. Vi lærer om kompost for ved siden af skolehaverne ligger Skolelandbruget, hvor vi laver komposten til vores haver, sagde Jonathan.

- Jonathan synes, det er rigtig spændende. Han kommer hjem og fortæller om alle mulige ting. Efter sidste besøg i skolehaverne viste han os, hvad de forskellige ting på et frø hedder, forklarede Jonathans mor.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk