13. december 2019
Tre børn forlod Holsteins Minde i Næstved torsdag aften. De blev hurtigt fundet af politiet og bragt tilbage til Hjarnøvej.
Tre børn forlod Holsteins Minde i Næstved torsdag aften. De blev hurtigt fundet af politiet og bragt tilbage til Hjarnøvej.
Foto: Walter Turnowsky
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre børn gik fra institution

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre børn gik fra institution
Opdateret 26. april 2010 kl. 11:35
Næstved - 23. april 2010 kl. 11:25
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Alle patruljevogne rykkede ud fra politigården i Næstved, da en institutionen Holsteins Minde på Hjarnøvej torsdag aften fandt ud af, at der manglede tre børn.

To drenge og en pige på henholdsvis 8, 11 og 12 år fik lyst til en lille tur i byen, men de havde ikke fået lov, og derfor blev der slået alarm.

En patrulje fandt de savnede børn kl. 21.15, og de fik et køretur tilbage til institutionen.
Sårbare børn
Det er kun godt en måned siden Holsteins Minde måtte have assistance fra brandvæsenet, da en dreng kravlede ud af et tagvindue og op på tagryggen.

- Nogle gange får børnene det dårligt og bliver kede af det, og så kan sådan noget ske, siger Susanne Knudsen, leder af Holsteins Minde.

Institutionen er hjem for i alt ti børn i alderen 8-15 år, som har så store problemer, at forældrene ikke kan have dem boende hjemme.

Holsteins Minde er en åben institution, som arbejder med at udvikle børns sociale kompetencer. Det er vigtigt, at det børnene oplever nærvær og betydning og får styrket sit selvværd.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk