17. januar 2018
Michael Magnussen, der er kørselschef hos Ørslev Turisttrafik, har haft et par travle dage, siden det stod klart, at vulkanen Eyjafjallajökul ødelagde flytrafikken i det meste af Europa.
Michael Magnussen, der er kørselschef hos Ørslev Turisttrafik, har haft et par travle dage, siden det stod klart, at vulkanen Eyjafjallajökul ødelagde flytrafikken i det meste af Europa.
Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ørslev-busser henter danskere hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ørslev-busser henter danskere hjem
Opdateret 21. april 2010 kl. 15:17
Vordingborg - 20. april 2010 kl. 06:00
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
VORDINGBORG: Der er i disse dage hektisk aktivitet på kontoret hos Ørslev Turisttrafik. Flyveforbudet til og fra danske lufthavne har fået hundredvis af strandede danske turister til at kontakte Ørslev Turisttrafik for at høre om muligheden for at komme hjem fra udlandet med en af selskabets busser.
arrow Læs også: Fie nåede ikke hjem til sin konfirmation

- Vi har fået henvendelser fra folk i Malaga, der gerne ville hentes med bus, men det har vi sagt nej til, fordi vi med den distance ikke vil være i stand til at bruge egne chauffører, siger Michael Magnussen, der er kørselschef hos Ørslev Turisttrafik.

Han har i den forgangne weekend sendt busser til Frankfurt, München Rom og Stockholm for at hente danske turister, der gerne ville have dansk grund under fødderne i en fart.

- Lige nu har vi fire busser ude i Europa for at hente strandede folk hjem. Som det ser ud nu har vi forespørgsler, der strækker sig frem til og med på torsdag, fortæller Michael Magnussen, der ikke har det præcise tal for hvor mange danskere, Ørslev Turisttrafik har hjulpet hjem via de europæiske motorveje.

- Lige på stående fod vil jeg mene, at tallet er omkring 400 personer, det svarer til, at vi har kunnet hjælpe hver tredje forespørgsel vi har fået, siger Michael Magnussen.

Rundt om i Europa hører man om hoteller, der har skruet priserne drastisk i vejret for at skumme fløden af det igangværende flyveforbud. Det har slet ikke været tilfældet for Ørslev Turisttrafik.

- De turister vi hjælper hjem i disse dage skal betale listepriser for transporten. For os handler det ikke om at score mest mulig profit på andre folks uheld. Vi er bare glade for den ekstra omsætning, som situationen har skabt, siger Michael Magnussen.
arrow Hjem fra Portugal i en taxa
20. april 2010 kl. 06:15 Opdateret: kl. 15:31
arrow Popstjerne betaler taxa fra Rom med koncert
19. april 2010 kl. 13:45 Opdateret: kl. 15:27
arrow Taxavognmand fik sit livs tur
19. april 2010 kl. 10:00 Opdateret: kl. 10:47

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk