18. juli 2018
Michael Rex parat til at opgive karrieren som løsgænger for at blive medlem af Socialdemokratiet. Og partifælle med regionsformand Steen Bach Nielsen (til venstre).
Michael Rex parat til at opgive karrieren som løsgænger for at blive medlem af Socialdemokratiet. Og partifælle med regionsformand Steen Bach Nielsen (til venstre).
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Michael Rex bliver socialdemokrat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Rex bliver socialdemokrat
Opdateret 14. april 2010 kl. 13:28
Næstved - 12. april 2010 kl. 06:00
Af Mogens Lorentzen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
NÆSTVED: Dansk Folkepartis tidligere førstemand Michael Rex vil nu være socialdemokrat. I starten af marts forlod han Dansk Folkeparti i protest mod hvad han kaldte topstyring. Nu er den 60-årige Michael Rex på vej ind i Socialdemokratiet.
arrow Læs også: Michael Rex kan få dispensation

Michael Rex har siden bruddet med DF optrådt som løsgænger i både Næstved byråd og i Regionsrådet i Region Sjælland. Begge steder har han en stærk position. I regionsrådet er Michael Rex næstformand, mens han er formand for teknisk udvalg i Næstved byråd.

Ifølge Sjællandskes oplysninger, så kræver optagelsen af Michael Rex en dispensation fra Socialdemokratiets forbud mod dobbeltmandater. Derfor skal medlemskabet drøftes på en generalforsamling i Socialdemokratiet.

- Jeg har ingen kommentarer, siger en fåmælt Michael Rex.

Formanden for Socialdemokratiet i Næstved, Ida Marker, siger:

- Jeg kan bekræfte, at vi på generalforsamlingen har et punkt på dagsordenen om optagelse af Michael Rex. Andet vil jeg ikke sige, erklærer Ida Marker.

Socialdemokraterne holder generalforsamling den 20. april.

Hvis Michael Rex bliver medlem af Socialdemokratiet får S og SF igen flertal i Næstved byråd. Det betyder samtidig, at Dansk Folkeparti ikke længere er tungen på vægtskålen.

I øjeblikket har Socialdemokratiet 11 mandater og SF fire. Det giver 15 mandater, men der skal 16 til flertallet.

Efter byrådsvalget i november sikrede Henning Jensen sig genvalg til borgmesterposten med støtte fra Dansk Folkeparti. En politik som Michael Rex var en meget varm fortaler for. Som tak for støtten fik Michael Rex posten som formand i teknisk udvalg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk