15. juni 2021
Sofie Sievers med sine to forældre til venstre. De to er glade for at kunne præsentere en støttekoncert med gode, solide navne både fra den kendte og mindre kendte del af musikbranchen.
Sofie Sievers med sine to forældre til venstre. De to er glade for at kunne præsentere en støttekoncert med gode, solide navne både fra den kendte og mindre kendte del af musikbranchen.
Foto: Kristian Buchmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alberte og Master Fatman til Sofies Koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alberte og Master Fatman til Sofies Koncert
Opdateret 07. april 2010 kl. 10:57
Faxe - 07. april 2010 kl. 06:00
Af Kasper Nørgaard Hansen
HASLEV: For et par måneder siden skrev vi på sn.dk, at den tre-årige, multihandicappede pige Sofie Sievers fra Haslev havde fået arrangeret en støttekoncert af sine forældre Thomas og Marlene. På det tidspunkt var der stadig en del tvivl om flere detaljer omkring koncerten, herunder hvem, der faktisk skulle medvirke, men de ting er nu på plads.

Og det er lykkedes at tiltrække et par ikke helt ukendte navne blandt de mange bands, som kommer og støtter den gode sag. Blandt andet kan nævnes Alberte Winding aka. Luna fra Bamses billedbog og kvinden bag 90'er-hittet "Tænder på et kys". Også Master Fatman - som er kendt fra utallige tv-optrædener, herunder "Vild med dans" - lægger vejen forbi. Og apropos dette populære underholdningsprogram vil også parret Mie Moltke og Lai Yde, som netop mødte hinanden under "Vild med dans" komme og servere et par danse.

Koncerten er lidt pudsig i det, den ikke har en fast billetpris, men blot en minimumspris, som lyder på 150 kroner. Men det står folk frit for om de vil betale flere penge end det. Alle penge går ubeskåret til Sofies - måske - kommende behandling i Tyskland.

Støttekoncerten bliver holdt på teaterbygningen i Køge lørdag den 8. maj klokken 19 til 23, og billetter kan købes på www.sofie-sievers.dk. Eller alternativt ved at sætte pengene direkte ind på kontonummer: 0575 - 4407404181. Man bedes i så fald huske at påføre alle navne på de folk, der købes billetter til.
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk