27. januar 2021
En 97-årig dame blev torsdag eftermiddag overfaldet af tre unge drenge, der forsøgte at stjæle hendes taske. Arkivfoto
En 97-årig dame blev torsdag eftermiddag overfaldet af tre unge drenge, der forsøgte at stjæle hendes taske. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Groft overfald sendte 97-årig dame på hospitalet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Groft overfald sendte 97-årig dame på hospitalet
Opdateret 16. november 2014 kl. 09:23
Fredensborg - 14. november 2014 kl. 10:27
Af Simon De Visme

Torsdag eftermiddag var en 97-årig dame offer for et groft overfald i Nivå, da tre unge drenge forsøgte at stjæle hendes taske. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Overfaldet fandt sted ved Pleje- og Aktivitetscenter Mergeltoften klokken 15.00 torsdag. Her kom den 97-årige gående med sin rollator, da tre unge drenge begyndte at løbe efter hende. Drengene skubbede den ældre dame, så hun faldt hårdt ned på sine knæ, og samtidig forsøgte de at flå den 97-åriges taske ud af hendes hænder.

Den 97-årige dame, der er fra Nivå, holdt dog så godt fast i tasken, at de tre drenge ikke kunne vriste den fra hende, og derfor forsvandt de hurtigt fra stedet.

Efter det grove overfald var den ældre dame stærkt medtaget, og hun kunne ifølge politiet ikke selv rejse sig op. Derfor blev der ringet efter en ambulance, som kunne køre den 97-årige på hospitalet.

Den 97-årige har beskrevet gerningsmændene som tre tyrkisk udseende drenge på omkring 15 år. Nordsjællands Politi oplyste fredag, at man har flere spor at gå efter i sagen, inklusiv videoovervågning fra stedet.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?