25. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uenighed om ny butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uenighed om ny butik
Kalundborg - 30. oktober 2014 kl. 14:40

En splittet kommunalbestyrelse i Kalundborg har sagt ja til, at planlægningen for en omstridt dagligvarebutik i Kalundborg kan gå i gang.

Det er tredje gang, kommunalbestyrelsen har behandlet en ansøgning fra ejendomsudviklingsselskabet Innovater A/S, som har søgt om tilladelse til at bygge en butik på hjørnet af Esbern Snaresvej og Lerchenfeldvej. De to tidligere gange - i januar og august 2012 - blev projektet stemt ned i kommunalbestyrlesne, men tredje gang var lykkens gang for Innovater og det, der oprindelig var en Fakta-butik men nu har forvandlet sig til et Kiwi-supermarked.

Flertallet i kommunalbestyrelsen er tippet efter valget sidste år, så 16 mod 10 nu er for at sætte en planlægning i gang. Men sagen splitter stadig Venstres gruppe, og sagen deler også den radikale tomands-gruppe.

Modstanderne af projektet (S, SF, Johnny Lihme og Niels Erik Sørensen fra Venstre og den radikale Ole Glahn) slår blandt andet på den tætte trafik på Esbern Snaresvej og på, at der i forvejen er dagligvarebutikker nok i Kalundborg.

Læs mere i dagens Nordvestnyt.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk